• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Yamaha Motor Europe παρουσιάζει την Yamaha Motor Academy
Νέα Αγοράς 29/11/2021 - 11:08

Η Yamaha Motor Europe παρουσιάζει την Yamaha Motor Academy, έναν θεσμό ειδικά σχεδιασμένο με στόχο να βελτιώσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που διαθέτει το καταρτισμένο προσωπικό του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επίσημων Συνεργατών και συνεργείων service της Yamaha. Μετά την επίσημη παρουσίασή της αυτόν τον μήνα, η Yamaha Motor Academy θα προσφέρει στους Επίσημους Συνεργάτες της Yamaha εκπαίδευση υψηλής ποιότητας σε σχετικά με επιχειρηματικά και τεχνικά ζητήματα, καθώς και ευκαιρίες ανάπτυξης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Ως εταιρεία εστιασμένη στο Kando*, πάντοτε θέτουμε ως προτεραιότητα την ικανοποίηση των πελατών μας. Στο περιβάλλον που επιχειρούμε, με τις συνεχόμενες αλλαγές, την περιπλοκότητα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και των διαρκώς αυξανόμενων προσδοκιών του πελατών μας, οι Επίσημοι Συνεργάτες μας βρίσκονται στην θέση να παρέχουν σε όλους όχι μόνο εξαιρετικές υπηρεσίες αλλά και μοναδικές εμπειρίες και συναισθήματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες.

Είμαστε σίγουροι ότι κάθε μέλος του Δικτύου Επίσημων Συνεργατών μας, συνεισφέρει σημαντικά στην πελατοκεντρική μας προσέγγιση. Για τον λόγο αυτό, όλα τα τμήματα της ΥΜΕ ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία ενός σύγχρονου ινστιτούτου εκπαίδευσης εργαζομένων σε όλους τους τομείς, που είναι ύψιστης σημασίας για την υγιή λειτουργία του καταστημάτος και της εφαρμογής της πελατοκεντρικής στρατηγικής μας.

Με μια μοναδική Πανευρωπαϊκή προσέγγιση, προσφέρει μια πληθώρα εύκολα προσβάσιμων online και offline προγραμμάτων εκπαίδευσης, σε οποιονδήποτε εργάζεται και ανήκει στο Δίκτυο Επίσημων Συνεργατών της Yamaha. Με αυτόν τον τρόπο, το προσωπικό μπορεί να επωφεληθεί από διασκεδαστικές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης, όχι μόνο για να αυξήσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του, αλλά και για να αποκτήσει πρόσβαση σε περισσότερες ευκαιρίες καριέρας.

Στο πλαίσιο της αποστολής μας, να έχουμε δηλαδή όσο τον δυνατόν πιο ικανοποιημένους πελάτες, στα εξατομικευμένα μαθήματα της Yamaha Motor Academy διακρίνονται έυκολα οι 5 θεμελιώδεις αξίες του ινστιτούτου: ΥποκίνησηΦροντίδαΓνώσηΠάθος και Ικανοποίηση. Αυτά τα μαθήματα διασφαλίζουν ότι όλοι όσοι αποκτήσουν την πιστοποίηση της Yamaha Motor Academy θα διαθέτουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες αλλά και την επιθυμία να ανταποκριθούν στα υψηλά πρότυπα της Yamaha, μεταφέροντας το πάθος μας στην καθημερινότητά τους.

Η Yamaha Motor Academy ακολουθεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους εξατομικευμένης εκπαίδευσης. Υιοθετώντας εκπαιδευτικές μεθοδολογίες που συμβαδίζουν με το σήμερα και χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, ενισχύουμε την επαφή με κάθε σπουδαστή και διατηρούμε το ενδιαφέρον του με συναρπαστικό και διαδραστικό τρόπο. Μέσα από έναν συνδυασμό διασκεδαστικών ηλεκτρονικών εκπαιδευτικών εμπειριών, κοινωνικών και συνεργατικών αλληλεπιδράσεων, αλλά και συμβατικών μεθόδων διδασκαλίας, οι σπουδαστές μπορούν να απολαύσουν μια χαλαρή και πιο εξατομικευμένη εμπειρία εκμάθησης, που τους κρατά το ενδιαφέρον ζωντανό και τους εμπνέει να συνεχίσουν να μαθαίνουν και να εξελίσσονται.

Μέσω μιας πλατφόρμας τελευταίας τεχνολογίας για την εμπειρία εκμάθησης, ο σπουδαστής μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μέσω υπολογιστή, ενώ και η πρόσβαση μέσω smartphone διευρύνεται συνεχώς. Επιπλέον, στο μέλλον θα είναι διαθέσιμη μια εφαρμογή που θα επιτρέπει σε όλους να παραμένουν συνεχώς συνδεδεμένοι, να παρακολουθούν την πρόοδό τους ή και να μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα που αφορούν στην κοινότητα.

Η Yamaha Motor Academy ανοίγει τις πόρτες της σε εικονικό περιβάλλον από τον Ιανουάριο του 2022, με 12 νέα μαθήματα που περιλαμβάνουν περισσότερες από 100 ενότητες για 12 χώρες και σε 10 γλώσσες, ενώ μέσα στα επόμενα 2 χρόνια θα συμπεριλάβει σταδιακά όλες τις χώρες της Yamaha Motor Europe. Παράλληλα, θα συνεχίσει να αναπτύσσει καινοτόμες μεθόδους εκπαίδευσης και χρήσης της πλατφόρμας εκμάθησης, που θα λειτουργεί τόσο ως κέντρο γνώσης όσο και ως σημείο συνάντησης της κοινότητας.

Στο μέλλον, όλοι οι εργαζόμενοι των 2.800 και περισσότερων καταστημάτων του Δικτύου Επίσημων Συνεργατών της Yamaha, και οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι με την πλήρη σειρά προϊόντων μας (Μηχανοκίνητα δίτροχα, Οχήματα Θαλάσσης, Side-by Side, Οχήματα χιονιού και άλλα) σε 42 χώρες, θα μπορούν να επωφελούνται από ένα πλήρως αφοσιωμένο όραμα και από μια μοναδική, κεντρική κοινή προσέγγιση, χάρη στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα υψηλής ποιότητας. Καθένας που θα εγγραφεί στα μαθήματα θα αυξήσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του, προκειμένου να μπορεί να συνεισφέρει στην ομαδική προσπάθεια του καταστήματος στο οποίο εργάζεται, για την βελτίωση της αποτελεσματικότητας του. Και, το πιο σημαντικό απ' όλα, θα μπορεί να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία σε καθέναν από τους πελάτες μας, κάθε φορά που επικοινωνεί με την Yamaha.

 

Συνοψίζοντας, η Yamaha Motor Academy:

  •    -  Θα είναι λειτουργική από τον Νοέμβριο, σε στενή συνεργασία με το Δίκτυο Επίσημων Συνεργατών μας σε κάθε χώρα.
  •    -  Προσφέρει την δυνατότητα σε όλα τα μέλη που ανήκουν στο Δίκτυο Επίσημων Συνεργατών στην Ευρώπη, να βελτιώσουν την εξειδίκευση και τις δεξιότητές τους, προκειμένου να ενισχύσουν τις επαγγελματικές τους ικανότητες και να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας.
  •    -  Καλύπτει όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες λιανικής πώλησης μιας αντιπροσωπείας (πωλήσεις, marketing και service), ενώ παρέχει προγράμματα για όλα τα προιόντα μας.
  •    -  Λειτουργεί σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες διδακτικές μεθόδους και προσφέρει ψηφιακές δυνατότητες τελευταίας τεχνολογίας, μέσω της νέας πλατφόρμας εμπειρίας εκμάθησης. Προσφέρει μια μικτή διαδρομή εκμάθησης, η οποία συνδυάζει συναρπαστικές ενότητες ανάπτυξης ικανοτήτων με εκπαιδευτικά προγράμματα που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει διαδικτυακά ή που απαιτούν φυσική παρουσία στην τάξη.
  •    -  Προσφέρει κάτι παραπάνω από εκπαίδευση, εξασφαλίζοντας ότι οι κατευθυντήριες γραμμές της Yamaha γίνονται κατανοητές και εφαρμόζονται από όλο το προσωπικό του Δικτύου Επίσημων Συνεργατών της εταιρείας στην Ευρώπη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον κλάδο Yamaha της Μοτοδυναμικής.

 

* Το KANDO είναι μια ιαπωνική λέξη που συνοψίζει την εταιρική αποστολή μας και εκφράζει το αίσθημα της βαθιάς ικανοποίησης και του ενθουσιασμού που βιώνει κάποιος όταν βρίσκεται μπροστά σε κάτι εξαιρετικής αξίας, ποιότητας και απόδοσης.

Επόμενο άρθρο »

Brembo M4 Μονομπλόκ δαγκάνες

« Προηγούμενο άρθρο

Yamaha R1 GYTR VR46 Tribute

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα