• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Υποσυνείδητα δεν πίεσα στο δεύτερο κομμάτι της πίστας
Νέα 23/10/2021 - 21:17

Υπάρχει η πρώτη φορά για τα πάντα, ακόμα και για τον Quartararo να μην μπει στις ΚΑΤ2. Ο Γάλλος αναβάτης θα ξεκινήσει αύριο από την 15η θέση του grid και ο Bagnaia από την pole position, σίγουρα όχι οι ιδανικότερες συνθήκες ώστε ο Fabio να κλειδώσει τον τίτλο. Ο Fabio το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, αλλά από την άλλη γνωρίζει και ότι, αν δεν τα καταφέρει αύριο, με 52 βαθμούς διαφορά θα μπορεί να περιμένει ως το Portimao χωρίς να ανησυχεί ιδαίτερα.

"Προφανώς είμαι απογοητευμένος, αλλά τα κρατάω όλα μέσα μου", δήλωσε ο Quartararo χαμογελώντας. "Στις ΕΔ4 συνειδητοποίησα ότι θα ήταν ζόρικα στις ΚΑΤ1 με τον Bagnaia και τον Lecuona. Στο τέλος, υποσυνείδητα, δεν ρίσκαρα αρκετά στο δεύτερο κομμάτι της πίστας όπου υπήρχαν περισσότερες περιοχές βρεγμένου οδοστρώματος. Πρακτικά στον πρώτο τομέα είχα τον καλύτερο μέσο όρο όλων των κατατακτήριων, ενώ στους δύο τελευταίους έχανα πολύ χρόνο. Νομίζω ότι είναι κάτι που γίνεται κατανοητό, βρέθηκα αντιμέτωπος ακριβώς με τις συνθήκες που μισώ και έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα".

"Σε τελική ανάλυση έτσι έγινε και πρέπει να βελτιωθώ σε αυτές τις συνθήκες. Αύριο δεν θα ξεκινήσω από την καλύτερη θέση, αλλά δεν ανησυχώ. Η στρατηγική μου είναι απλή: να πάρω όσους περισσότερους βαθμούς μπορώ, ξέρω ότι στο στεγνό οι δυνατότητές μου είναι πολλές. Δεν θα ρωτάω για την θέση του Bagnaia, αυτό απλά θα με πίεζε παραπάνω, απλά θα πρέπει να πιέσω από τον πρώτο γύρο".

Ο Fabio πάντως δεν φαίνεται να σκέφτεται το πρωτάθλημα. 

"Ειλικρινά δεν το σκέφτομαι αυτή την στιγμή", επιβεβαίωσε. "Εξάλλου ο Bagnaia θα νιώθει την πίεση να πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα όχι εγώ. Ίσως κάνει κάποιο λάθος, αν και είναι κάτι που δεν του εύχομαι και αν όλα πάνε καλά θα κλειδώσω το πρωτάθλημα στο Portimao".

Επόμενο άρθρο »

Marc Marquez: Δεν έχω καλή σχέση με τον Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

O Lorenzo Savadori μπαίνει στο χειρουργείο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα