• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto2 KAT
Δραματική pole position για τον Sam Lowes με τις κίτρινες σημαίες να κυματίζουν σχεδόν στις μισές ΚΑΤ!
Νέα 23/10/2021 - 17:51

Οι ΚΑΤ της Moto2 ξεκίνησαν επεισοδιακά από την αρχή. Στις ΚΑΤ1, ο Jorge Navarro πέρασε στην πρώτη θέση στο ένατο λεπτό και μαζί με τον Αlbert Arenas πέρασαν στις ΚΑΤ2, μέσα από μια βροχή πτώσεων. Συγκεκριμένα οι Tony Arbolino, Marco Bezzechi, Marcel Schrotter, Tommaso Marcon, Simone Corsi, Mattia Casadei, Barry Baltus και Niccolo Bulega βρέθηκαν στις αμμοπαγίδες κατά τις ΚΑΤ1.

Στις ΚΑΤ2, ο Navarro έθεσε από νωρίς το ρυθμό, με τον πρώτο στο πρωτάθλημα, Remy Gardner να βρίσκεται στην 15η θέση με πέντε λεπτά να απομένουν. Με την πίστα να στεγνώνει περαιτέρω κάθε λεπτό που περνούσε οι χρόνοι άρχισαν να κατεβαίνουν. Πολλοί αναβάτες όμως ξεπέρασαν το όριο. Οι δύο αναβάτες της Petronas, Xavi Vierge και Jake Dixon έπεσαν στην ίδια στροφή, με διαφορά λίγων δευτερολέπτων σε ένα τρομακτικό σκηνικό, καθώς η μοτοσυκλέτα του Dixon πέρασε πολύ κοντά από έναν marshall που βοηθούσε τον Vierge. Λίγο μετά, οι Celestino Vietti, Ai Ogura και Stefano Manzi έπεσαν επίσης, με τις κίτρινες  σημαίες να βρίσκονται σχεδόν συνεχόμενα ανεπτυγμένες,

Στο μεταξύ, οι Augusto Fernandez και Αron Canet είχαν σκαρφαλώσει στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, πίσω από τον Navarro. Όλες αυτές οι κίτρινες σημαίες καθυστερούσαν την πρόοδο του Remy Gardner, ενώ ο ομόσταυλός του και βασικός του αντίπαλος στο πρωτάθλημα, Raul Fernandez, έπεσε 3 λεπτά πριν το τέλος στην 2η στροφή.

Ο Sam Lowes κατάφερε στο τέλος να κάνει δύο συνεχόμενους πολύ καλούς γύρους που του χάρισαν την pole position, ενώ ο Gardner (έχοντας μόνο έναν γύρο χωρίς να τον διακόψουν οι κίτρινες σημαίες στο τέλος), δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 14η θέση.

Δίπλα στον Sam Lowes θα ξεκινήσουν αύριο οι Jorge Navarro και Augusto Fernandez, ενώ στην δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα βρεθούν οι Aron Canet, Celestino Vietti και Marcos Ramirez. Στην τρίτη σειρά της εκκίνησης θα παραταχθούν οι Stefano Manzi, Albert Arenas και ο διεκδικητής του τίτλου Raul Fernandez. Τέλος, στην σειρά εκκίνησης μπροστά από τον Gardner θα βρίσκονται οι Somkiat Chantra, Thomas Luthi και Bo Bendsneyder.

Επόμενο άρθρο »

O Lorenzo Savadori μπαίνει στο χειρουργείο

« Προηγούμενο άρθρο

Το κράνος του Valentino Rossi για τον τελευταίο του αγώνα στο Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα