• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παρουσίαση της νέας Aprilia Tuareg 660
Μέσα από 4 video της Aprilia
Νέα Αγοράς 16/10/2021 - 21:26

4 Video για τη νέα Tuareg 660

Σε συνέχεια τις επίσημης αποκάλυψης της νέας Aprilia Tuareg 660 στα τέλη Ιουλίου ο κατασκευαστής από το Noale ανέβασε στην επίσημο κανάλι του στο You Tube μια σειρά΄ από 4 Video.

Κάθε video έχει και ένα ξεχωριστό θέμα όπως το Concept, τον κινητήρα με τα ηλεκτρονικά, το design και το πλαίσιο με τις αναρτήσεις και την ανάλογη παρουσίαση του χαρακτήρα και των δυνατοτήτων της νέας Tuareg 660.


 

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ TUAREG 660

 

Για αρκετούς, Tuareg είναι οι “μπλε άνθρωποι”, οι νομάδες της ερήμου με τα καλυμμένα πρόσωπα.
Για τους λάτρεις της Aprilia, Tuareg είναι το κατ’ εξοχήν off-road όχημα, που δημιουργήθηκε για τις μεγάλες προκλήσεις των αφρικανικών ράλι, όπως το Παρίσι Ντακάρ και το Ράλι Φαραώ.


 

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΥΦΥΪΑ

Κινητήρας και τεχνολογία: τα “fun tool” της Tuareg 660

Να γεννιέσαι με το όνομα Tuareg 660 σημαίνει να θέτεις την πιο προηγμένη τεχνολογία στην υπηρεσία της ίδιας ασταμάτητης παρόρμησης για περιπέτειαΗ απόδοση του κινητήρα και τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά δεν μετρούνται μόνο με αριθμούς, αλλά με τις άπειρες οδηγικές δυνατότητες που σου προσφέρονται: ξεκινώντας από την καθημερινή άσφαλτο και φτάνοντας μέχρι το πιο απαιτητικό off-road μονοπάτι.

 

 

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Όταν το στυλ γίνεται πρόσκληση σε περιπέτεια

Η σχεδίαση της Tuareg 660 είναι αυθεντική, αποτέλεσμα δοκιμών και ελέγχων που την καθιστούν στοιχείο υποστήριξης της λειτουργίας, διευρύνοντας και όχι περιορίζοντας τις οδηγικές σου δυνατότητες. Κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί για να εκτελεί μία ή περισσότερες λειτουργίες και έχει σχεδιαστεί για να σε κάνει ενεργό μέρος του συστήματος. Κοίταξε προσεκτικά και θα δεις ότι η σχεδίαση της Tuareg 660 είναι μία ανοιχτή πρόσκληση για περιπέτεια. Θα τη αποδεχτείς;

 

 

Η ΝΕΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Αναρτήσεις και πλαίσιο: η ουσία της Aprilia σε 360°

Το μυστικό; Μια σχολαστική ρύθμιση της λειτουργίας των αναρτήσεων με μεγάλη διαθέσιμη διαδρομή και η ακαμψία του νέου σύνθετου πλαισίου: η νέα ισορροπία που αναζητάς, για να ξεπερνάς τις νέες προκλήσεις.

 

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Ζελατίνες BIONDI για κάθε μοτοσυκλέτα και scooter

« Προηγούμενο άρθρο

H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα