• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο ΜΧ ελαστικό Bridgestone Battlecross X31
Τεχνολογίας Castle Block
Νέα Αγοράς 15/10/2021 - 12:55

Το ελαστικό Bridgestone Battlecross X31 Motocross επιτρέπει στους αναβάτες να ανεβάσουν το επίπεδο της απόδοσης σε δύσκολα εδάφη

Η Bridgestone, παγκόσμιος ηγέτης στα ελαστικά και το καουτσούκ που παρέχει λύσεις για ασφαλή και βιώσιμη κινητικότητα, ανακοινώνει σήμερα την κυκλοφορία του νεότερου ελαστικού motocross, του Bridgestone Battlecross X31. Αναπτυγμένο και σχεδιασμένο χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες Bridgestone, το ελαστικό αυξάνει την ταχύτητα και παρέχει στους αναβάτες εκπληκτική απόδοση έλξης και πρόσφυσης, καθώς και αυξημένη σταθερότητα και εύρος εδαφών.

Το νέο Bridgestone Battlecross X31 εφαρμόζει την τεχνολογία της Bridgestone Castle Block στα μπλοκ ώμων του μπροστινού ελαστικού και σε όλα τα μπλοκ στο πίσω ελαστικό, το οποίο μέσω ενός κυρτού τμήματος στα μπλοκ του, ενισχύει την έλξη, χάρη σε μία επιπλέον ενίσχυση των άκρων. Η τεχνολογία Castle Block αυξάνει επίσης την πίεση επαφής και δίνει μια ασφαλή αίσθηση επαφής σε ολισθηρό έδαφος, βελτιώνει το κράτημα και τη συνέπεια στις μεταβαλλόμενες συνθήκες επιφάνειας και η πρόσθετη ενίσχυση των άκρων παρέχει υψηλότερη πρόσφυση στις στροφές και έλξη σε διαφορετικούς τύπους εδάφους.

Ο νέος σχεδιασμός πέλματος, με ασύμμετρο μοτίβο μπλοκ στο πίσω πέλμα, βελτιώνει επίσης την απόδοση έλξης του Bridgestone Battlecross X31, σε συνδυασμό με μικρότερη αναλογία μπλοκ για αυξημένο εύρος εδαφών. Ο επαναπροσδιορισμός του μεγέθους και της τοποθέτησης των μπλοκ αυξάνει την επιφάνεια επαφής, ενισχύει την αίσθηση του κρατήματος του ελαστικού, όταν βυθίζεται σε επιφάνειες, ενισχύει την έλξη και την πρόσφυση και δημιουργεί μικρότερη ακαμψία πέλματος για βέλτιστη σταθερότητα. Όλα αυτά συνδυάζονται με την προσθήκη ενός πτερυγίου ψύξης στο πλευρικό τοίχωμα του Bridgestone Battlecross X31, το οποίο δημιουργεί διακίνηση του αέρα μέσω των προεξοχών του πλευρικού τοιχώματος, ενισχύει το αποτέλεσμα ψύξης στην επιφάνεια του ελαστικού, οδηγεί σε λιγότερη φθορά και δίνει στο ελαστικό σταθερή απόδοση καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής του.

Το τελευταίο ελαστικό motocross της Bridgestone θα είναι διαθέσιμο σε έξι διαστάσεις και στην αγορά θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Σχολιάζοντας αυτήν την ανακοίνωση ο Nico Thuy, Επικεφαλής του τμήματος Μοτοσυκλέτας στη Bridgestone EMIA, δήλωσε: «Θέλαμε να δώσουμε στους πελάτες μας που ασχολούνται με το motocross, αυξημένη ταχύτητα και έλεγχο σε μια ποικιλία δύσκολων εδαφών. Το αποτέλεσμα είναι το Bridgestone Battlecross X31, ένα ελαστικό που εφαρμόζει τις τελευταίες τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί για αναβάτες που αναζητούν ευελιξία και συνέπεια στην απόδοση. Το ελαστικό θα σας επιτρέψει πραγματικά να ενισχύσετε την απόδοσή σας στον αγώνα."

 

 

Επόμενο άρθρο »

H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές

« Προηγούμενο άρθρο

Δύο νέα 2022 μοντέλα παρουσίασε η Ducati Scrambler

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα