• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χάνει τις δοκιμές της Jerez o de Puniet
Θα απουσιάσει από τις τελευταίες δοκιμές του 2008 που θα γίνουν 26-27 του μηνός στην πίστα της Jerez ο Randy de Puniet.
Νέα 19/11/2008 - 00:00
Θα απουσιάσει από τις τελευταίες δοκιμές του 2008 που θα γίνουν 26-27 του μηνός στην πίστα της Jerez ο Randy de Puniet.

Ο Γάλλος αναβάτης της LCR Honda, θα μείνει εκτός δράσης προκειμένου να αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα στον δεξί του καρπό.

«Δεν θα τρέξω στη Jerez και αυτό είναι καλό για μένα ώστε να αναρρώσω πλήρως από τον τραυματισμό μου. Φοράω ένα μεγάλο προστατευτικό στο δεξί μου χέρι και στον καρπό και παρ' όλα αυτά δεν μπορώ να κάνω κάποιες κινήσεις. Πάντως η κατάσταση βελτιώνεται συνεχώς και οι πόνοι περιορίζονται σιγά σιγά», είπε ο 27χρονος οδηγός και συμπλήρωσε: «Πρέπει να φοράω αυτό το προστατευτικό για ακόμα δύο εβδομάδες. Μέχρι τώρα το μόνο που κάνω είναι να τρέχω και να κάνω ποδήλατο. Όταν γίνω καλά θα ξεκινήσω και πάλι το πρόγραμμα εκγύμνασης που έχω το οποίο περιλαμβάνει motocross και squash».

Αναφερόμενος στους στόχους του για το 2009, ο de Puniet είπε: «Στόχος μου είναι να αποκτήσω μεγαλύτερη σταθερότητα στα αποτελέσματα. Η δουλειά μου με και χωρίς τη μοτοσικλέτα θα αλλάξει σε σχέση με πέρσι. Δεν στερούμαι ταχύτητας, έχω καλή ομάδα και ελαστικά και είμαι σίγουρος ότι θα έχω την καλύτερη σεζόν μου στα motoGP».

Επόμενο άρθρο »

Ezpeleta: «Στόχος μας η μείωση των ηλεκτρονικών»

« Προηγούμενο άρθρο

Διαφωνίες για τον... τοίχο στη Fiat Yamaha

Χορηγοί