• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austin: Moto2 Αγώνας
Μεγάλη νίκη για τον Raul Fernandez, εκτός ο Remy Gardner!
Νέα 03/10/2021 - 21:39

Ο αγώνας της Moto2 ξεκίνησε με 10 λεπτά καθυστέρηση λόγω των συμβάντων στον αγώνα της Moto3. Στην πρώτη στροφή, ο Cameron Beaubier ήρθε από την δεύτερη σειρά και κατάφερε να προσπεράσει τους πάντες στην είσοδο της στροφής, όμως αναγκάστηκε να ανοίξει την γραμμή του στην έξοδο και βρέθηκε στην πέμπτη θέση. Μπροστά ήταν ο Raul Fernandez, ενώ τον ακολουθούσαν οι Remy Gardner, Fabio Di Giannantonio και Marco Bezzechi.

Oι Beaubier και Di Giannantonio κατάφεραν να περάσουν τον Gardner, με τον Di Giannantonio να περνάει στην δεύτερη θέση. Όμως ένα λάθος του στον τρίτο γύρο, τον κατέβασε στην τέταρτη θέση και σύντομα ο Gardner πέρασε τον Beaubier για την δεύτερη θέση. Δύο γύρους αργότερα, και ενώ ο Beaubier είχε εμπλακεί σε μάχες με τους Gardner και Di Giannantonio, έμεινε λίγο πιο πίσω και προσπεράστηκε από τον Marco Bezzechi. Όλες αυτές οι μάχες λειτούργησαν προς όφελος του Raul Fernandez, ο οποίος είχε ανοίξει την διαφορά μπροστά.

Το πιο καθοριστικό συμβάν του αγώνα (και ίσως του πρωταθλήματος) ήταν η πτώση του Remy Gardner στην 15η στροφή του 6ου γύρου ενώ βρισκόταν στην δεύτερη θέση. Αυτό επέτρεψε στον Raul Fernandez, που πήρε τελικά την νίκη, να μειώσει την διαφορά με τον Gardner στο πρωτάθλημα στους 9 βαθμούς!

Από εκεί και πέρα ο αγώνας συνεχίστηκε χωρίς ανατροπές, οι πρώτοι αναβάτες είχαν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους και αυτό διατηρήθηκε μέχρι την καρό σημαία. Την νίκη πήρε ο Raul Fernandez, με τον Fabio Di Giannantonio να επιστρέφει στο βάθρο μετά από πολύ καιρό στην δεύτερη θέση και τον Marco Bezzechi να τερματίζει τρίτος.

O Augusto Fernandez τερμάτισε τέταρτος και στο τέλος είχε αρχίσει να μειώνει την διαφορά από τον Bezzechi, ενώ ο Cameron Beaubier πήρε τελικά την πέμπτη θέση στον αγώνα της πατρίδας του. Ο Tony Arbolino ήταν έκτος, μπροστά από τον Ai Ogura. με τον Xavi Vierge να καταλαμβάνει την όγδοη θέση. Ο Marcos Ramirez τερμάτισε ένατος, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Jake Dixon. 

O Sam Lowes αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα και εγκατέλειψε στον δέκατο γύρο, ενώ πτώσεις είχαν οι Thomas Luthi, Albert Arenas και Celestino Vietti.

 

Επόμενο άρθρο »

Σε άλλο επίπεδο ο Marc Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK: Portimao Δεύτερος αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα