• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK Catalunya: Δεύτερος Αγώνας
Με διαφορά τριών δευτερολέπτων ο Michael Ruben Rinaldi
Νέα 19/09/2021 - 19:22

Ο δεύτερος αγώνας της Καταλονίας διακόπηκε και αυτός (όπως ο αγώνας της Superpole) στον δεύτερο γύρο λόγω ατυχήματος μεταξύ του Lucas Mahias και του Tom Sykes, με τον Sykes να πηγαίνει στο ιατρικό κέντρο για περαιτέρω εξετάσεις, όπου διαγνώστηκε με τραυματισμό στο κεφάλι και διάσειση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βαρκελώνης για περισσότερες εξετάσεις. 

Ο αγώνας ξεκίνησε και πάλι με τον Michael Ruben Rinaldi να φεύγει μπροστά από τον Toprak Razgatlioglu και τον Jonathan Rea. O Razgatlioglu μπόρεσε να κρατηθεί κοντά στον Rinaldi αλλά ο Rea άρχισε να μένει πίσω. Ο Razgatlioglu κατάφερε να περάσει τον Rinaldi για λίγους γύρους, αλλά ο Rinaldi αντεπιτέθηκε στην πρώτη στροφή με λίγους γύρους να απομένουν, μεγάλωσε την διαφορά και κέρδισε τον αγώνα με τον Razgatlioglu να τερματίζει δεύτερος.

Ο Jonathan Rea πάλεψε για να κρατήσει την τελευταία θέση του βάθρου, αλλά στον δέκατο γύρο τον προσπέρασε ο Andrea Locatelli, πριν τον ακολουθήσουν και οι Scott Redding και Alvaro Bautista. Στον 18ο γύρο, ο Redding έκανε την επίθεσή του στον Locatelli για την τρίτη θέση, ενώ έναν γύρο μετά το ίδιο έκανε και ο Alvaro Bautista παίρνοντας την τέταρτη θέση. Ο Locatelli τερμάτισε τελικά πέμπτος, μπροστά από τον Jonathan Rea. 

O Garrett Gerloff πέτυχε άλλον έναν τερματισμό στην δεκάδα παίρνοντας την έβδομη θέση, ενώ πίσω του ήταν ο Axel Bassani. O Michael Van Der Mark ήταν για άλλη μια φορά η κορυφαία BMW ατην 9η θέση, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Kohta Nozane που βρέθηκε στην δεκάδα για πρώτη φορά.

Επόμενο άρθρο »

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Bagnaia

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK Catalunya: Αγώνας Superpole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα