• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: MotoGP ΕΔ3
Στην κορυφή ο Bagnaia, 0,039 μπροστά από τον Quartararo
Νέα 18/09/2021 - 15:10

Με τις καιρικές συνθήκες να είναι καλύτερες από χθες, όλοι οι αναβάτες πέτυχαν καλύτερους χρόνους σήμερα, ψάχνοντας τις θέσεις που προσφέρουν αευθείας πρόκριση στις ΚΑΤ2, που στα MotoGP είναι ζωτικής σημασίας. Ο Francesco Bagnaia ήταν από την αρχή πολύ δυνατός, ανέβηκε για πρώτη φορά στην πρώτη θέση στο πέμπτο λεπτό και ήταν σταθερά εκεί από το 9ο λεπτό μέχρι το τέλος εκτός δύο μικρών διακοπών, όπου οι Maverick Viñales και Fabio Quartararo βρέθηκαν στην κορυφή.

Τελικά, λίγο πριν το τέλος, ο Francesco Bagnaia, με χρόνο 1:31.936 αναδείχθηκε σε νικητή των ΕΔ3, με τον Fabio Quartararo να βρίσκεται μόλις 0.039 δευτερόλεπτα πίσω του (1:31.975). Την τριάδα έκλεισε ο Jack Miller (1¨32.089). Ο Joan Mir έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Maverick Viñales που δείχνει να έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στην Aprilia. O Alex Rins κατάφερε να βάλει και τις δύο Suzuki στην δεκάδα, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση, ενώ ο Johann Zarco στον τελευταίο του γύρο, όπως συνηθίζει να κάνει στις ΕΔ3, βρέθηκε μέσα στην δεκάδα, στην έβδομη θέση.

Ο Pol Espargaro ήταν η κορυφαία Honda στην όγδοη θέση, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Jorge Martin. Την δεκάδα έκλεισε ο Jorge Martin.

Καταστροφικές ήταν οι ΕΔ3 για την ΚΤΜ, καθώς τρεις αναβάτες της είχαν πτώση (Miguel Oliveira, Danilo Petrucci και Iker Lecuona), ενώ η κορυφαία ΚΤΜ ήταν ο Lecuona στην 17η θέση. 

Ο Takaaki Nakagami είχε ένα καλό session, βρισκόταν συχνά μέσα στην δεκάδα, αλλά τελικά περιορίστηκε στην 11η θέση, μπροστά από τους Stefan Bradl και Marc Marquez, ο οποίος είχε πτώση  2.30 λεπτά πριν το τέλος στην 14η στροφή ενώ κυνηγούσε μια θέση στην δεκάδα.

Πτώση είχε και ο Valentino Rossi, στην 13η στροφή στην μέση του session και τελικά πήρε την 18η θέση, ενώ ο Andrea Dovizioso κατέβασε τον χρόνο του πάνω από δύο δευτερόλεπτα σε σχέση με τις ΕΔ1 και πήρε την 20η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Misano: MotoGP ΕΔ4

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Moto3 ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA