• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto3 ΕΔ1
Με άνεση πρώτος ο Dennis Foggia
Νέα 17/09/2021 - 13:01

Με τις ΕΔ1 της Moto3 άνοιξε η αγωνιστική δράση του τριημέρου στο Misano. Σε αυτές ο Dennis Foggia ήταν γρήγορος από την αρχή ανεβαίνοντας στην κορυφή στο 8ο λεπτό, αλλάζοντας θέσεις με τον Filip Salac. Στα τελευταία στάδια του session, οι Niccolo Antonelli και Izan Guevara πήραν την πρώτη θέση, ενώ ο Romano Fenati (που βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα αυτή την περίοδο), βρέθηκε πρώτος, 5 λεπτά πριν το τέλος. Ήταν όμως ο Dennis Foggia, στην τελευταία του επίθεση, που πήρε την πρώτη θέση των ΕΔ1 της Moto3, κατεβάζοντας μάλιστα τον χρόνο του σε 1:42.009 στον τελευταίο του γύρο. 

O Romano Fenati έμεινε στην δεύτερη θέση, με πάνω από τρία δέκατα διαφορά, και χρόνο 1:42.379. Την τριάδα έκλεισε ο Niccolo Antonelli με χρόνο 1:42.671.

O Andrea Migno έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, ανεβάζοντας τέσσερις Ιταλούς στις τέσσερις πρώτες θέσεις, ενώ πίσω του ήταν ο Deniz Öncu. O Tatsuki Suzuki έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Izan Guevara που δεν κατάφερε στις τελευταίες επιθέσεις να ανεβάσει περισσότερο τον εαυτό του. Όγδοος ήταν ο Jaume Masia, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Xavier Artigas, βάζοντας και τις δύο Leopard Honda στην δεκάδα, την οποία έκλεισε ο Gabriel Rodrigo.

Οι δύο πρώτοι στο πρωτάθλημα, Pedro Acosta και Sergio Garcia, μετά από ένα καταστροφικό Σαββατοκύριακο στην Aragon, πήραν την 14η και 15η θέση αντίστοιχα.

 

Επόμενο άρθρο »

Misano: MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Το Regen'Lab της Michelin στο Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA