• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: Moto3 ΕΔ1
Ταχύτερος ο Gabriel Rodrigo στον τελευταίο γύρο
Νέα 10/09/2021 - 11:46

O Gabriel Rodrigo έκανε χρόνο 1:59.131στον τελευταίο του γύρο, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση και ρίχνοντας από εκεί τον Filip Salac, στο πρώτο session του τριημέρου. Ο Αργεντίνος αναβάτης ήταν ταχύτερος για μόλις 0,064 δευτερόλεπτα, με τον Salac δεύτερο, ενώ ο Niccolo Antonelli ήταν τρίτος, με μόλις 0,099 δευτερόλεπτα διαφορά. Οι πρώτοι 12 αναβάτες είχαν διαφορά μικρότερη του δευτερολέπτου, δείχνοντας για άλλη μια φορά πόσο οριακά είναι τα πράγματα στην Moto3.

Ο πρώτος στο πρωτάθλημα, Pedro Acosta (ο οποίος όπως ανακοινώθηκε προ ημερών θα βρίσκεται στην Moto2 του χρόνου), ήταν τέταρτος, αγωνιζόμενος αυτή την φορά σε μια αρκετά πιο γνώριμη για τον ίδιο πίστα. Ο Andrea Migno, μετά τις τελευταίες του ατυχίες και κακούς αγώνες, έκανε σήμερα το πρωί τον πέμπτο καλύτερο χρόνο.

O Darryn Binder έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Tatsuki Suzuki. Ο Dennis Foggia, που φαίνεται να κάνει ένα εκπληκτικό δεύτερο μισό της σεζόν, έκανε τον όγδοο καλύτερο χρόνο, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι ομόσταυλοι στην Sterilgarda Max Racing Team, Romano Fenati και Adrian Fernandez.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon: MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Alex Rins: Είναι μια ιδιαίτερη πίστα για εμένα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα