• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: Moto3 Αγώνας
Άνετη επικράτηση για τον Romano Fenati
Νέα 29/08/2021 - 14:30

O Romano Fenati βρισκόταν σε άλλο επίπεδο όλο το τριήμερο. Ήταν πρώτος σε όλες τις ΕΔ, πήρε την pole position με μόλις έναν χρονομετρημένο γύρο στις ΚΑΤ2 και κυριάρχησε σε όλο τον αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος, με τον μόνο που μπορούσε να τον ακολουθήσει, αλλά όχι να τον απειλήσει, να είναι ο Niccolo Antonelli.

Oι δύο Ιταλοί έστριψαν πρώτοι, ενώ πίσω τους ακολούθησαν οι Andrea Migno, Ricardo Rossi και Gabriel Rodrigo. Aπό πίσω στο grid, o Darryn Binder ανέβαινε γρήγορα θέσεις. Πιο πίσω, οι δύο πρώτοι στο πρωτάθλημα, Pedro Acosta και Sergio Garcia είχαν καταφέρει να φτάσουν στις βαθμολογούμενες θέσεις.

'Ηδη στον τέταρτο γύρο οι τρεις πρώτοι είχαν κάνει διαφορά 1,5 δευτερόλεπτο, ενώ ο Ricardo Rossi έμενε πιο πίσω και τελικά τον έφτασαν οι Dennis Foggia, Darryn Binder και Izan Guevara. Πιο πίσω, οι Garcia και Acosta ανταλλάζανε θέσεις, ενώ πλέον είχαν δημιουργηθεί τρία διακριτά γκρουπ αναβατών, με τους τρεις πρώτους να αποτελούν το ένα, από τον τέταρτο μέχρι τον ένατο ήταν το δεύτερο γκρουπ και το τρίτο αποτελούταν από τους αναβάτες που βρίσκονταν στις θέσεις 10 έως 17. Ο Kaito Toba έπεσε στην 11η στροφή του 4ου γύρου και εγκατέλειψε.

Η κακή τύχη του Andrea Migno συνεχίστηκε και στον 6ο γύρο η μοτοσυκλέτα του είχε μηχανικό πρόβλημα που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει ενώ βρισκόταν τρίτος. Αυτό απομάκρυνε τους 2 πρώτους σχεδόν 3 δευτερόλεπτα από τους υπόλοιπους.

Πλέον οι υποψήφιοι για την τρίτη θέση ήταν οι Dennis Foggia και Izan Guevara που είχαν δημιουργήσει μια μικρή διαφορά από τους υπόλοιπους και στα τελευταία στάδια πλησίαζαν τον Antonelli, ο οποίος άρχισε να μένει πιο πίσω σε σχέση με τον Fenati.

Στον τελευταίο γύρο ο Guevara έκανε την κίνησή του και πέρασε μπροστά από τον Foggia, που όμως απάντησε αμέσως και κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση από τον νεαρό Ισπανό, κάνοντας το βάθρο ιταλική υπόθεση.

Στο δεύτερο γκρουπάκι, ο Tatsuki Suzuki κατάφερε στα τελευταία στάδια να πάρει την πέμπτη θέση, μπροστά από τον Jaume Masia, ενώ ο Darryn Binder ήταν έβδομος. Ο Deniz Öncu πήρε την όγδοη θέση, ενώ την τελευταία θέση του δεύτερου γκρουπ πήρε ο Ricardo Rossi, που έμεινε πιο πίσω στα τέλη του αγώνα.

Οι δύο πρώτοι στην βαθμολογία βρίσκονταν στο τρίτο γκρουπάκι, το οποίο οδήγησε στην γραμμή του τερματισμού ο Carlos Tatay παίρνοντας την δέκατη θέση. Στο τέλος, ο Pedro Acosta κατάφερε να βρεθεί στην 11η θέση και να αυξήσει την βαθμολογική του διαφορά από τον Garcia, καθώς στις τελευταίες στροφές όλα πήγαν λάθος για τον Ισπανό αναβάτη και τελικά πέρασε την γραμμή του τερματισμού στην 16η θέση!

 

 

Επόμενο άρθρο »

O Dovizioso στην Yamaha!

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: MotoGP Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα