• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto Guzzi Centenario: Οι πρώτες "κατασκοπευτικές" φωτογραφίες
Νέα Αγοράς 26/08/2021 - 18:25

 

Φέτος η Moto Guzzi γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυση της εταιρίας το 1921.

Με αφορμή των εορτασμό αυτής της σημαντικής επετείου, ο Roberto Colaninno, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Piaggio, δήλωσε ότι "θα υπάρξει μια εντελώς νέα επετειακή Moto Guzzi Cententario, που ενδεχομένως να παρουσιαστεί στην επόμενη Eicma.

Πέρα από αυτό δεν υπήρξαν άλλες πληροφορίες μέχρι τη στιγμή που το Ιταλικό Motociclismo δημοσίευσε δυο κατασκοπευτικές, τραβηγμένες με κινητό, φωτογραφίες από τη φωτογράφηση του πρωτότυπου μοντέλου.

Αυτό που, προφανώς από διαρροές πληροφοριών στην Ιταλία, γνωρίζουν με βεβαιότητα οι συνάδελφοι του Motociclismo είναι ότι η επετειακή Moto Guzzi θα είναι εξοπλισμένη με έναν εντελώς νέο V2 κινητήρα, με περιεχόμενη γωνία 90 ° και κυβισμό λίγο επάνω από τα 1.000 κ. εκ. Ο νέος κινητήρας θα είναι υγρόψυκτος, με 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο, με 2 εκκεντροφόρους (DOHC) και οδήγηση εκκεντροφόρων με μικτό σύστημα αλυσίδας / γραναζιών. Επίσης οι εισαγωγές θα είναι στην εσωτερική πλευρά των κυλίνδρων (στο κενό ανάμεσα στους κυλίνδρους) και οι εξαγωγές στο εξωτερικό των κυλίνδρων.

Από τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει φαίνεται ότι η ανάπτυξη του "Centennial Moto Guzzi" αντιμετωπίζει καθυστερήσεις και μπορεί η παρουσίαση του πρωτοτύπου να πραγματοποιηθεί στην Eicma 2021 στο Μιλάνο (25-28 Νοεμβρίου), αλλά η οριστική μοτοσυκλέτα θα εμφανιστεί στην Eicma του 2022 για να είναι διαθέσιμη στην αγορά την άνοιξη του 2023.

Σίγουρα είναι νωρίς και οι πληροφορίες ελάχιστες για να βγάλουμε συμπέρασμα αλλά από την πρώτη εικόνα που κυκλοφόρησε βλέπουμε μια γυμνή σπορ μοτοσυκλέτα με μισό φέρινγκ που θυμίζει την απροσδιόριστη θολή μοτοσυκλέτα, εικονίδιο στο κάτω δεξιό μέρος, της αφίσας για τα 100 χρόνια Moto Guzzi που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2021 .

Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου για να μάθουμε περισσότερα.

Επόμενο άρθρο »

Με σημαντική αύξηση +35,6 στις πωλήσεις μοτοσυκλετών

« Προηγούμενο άρθρο

Riding School - Την Κυριακή 29 Αυγούστου, επιστρέφει στη δράση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα