• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα Triumph Tiger Sport 660: Οι πρώτες φωτογραφίες.
Νέα Αγοράς 25/08/2021 - 22:36
 
Η Triumph ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας “μεσαίας” sport tourer μοτοσυκλέτας τη νέα Tiger Sport 660 που, από ότι βλέπουμε, βασίζεται στην πλατφόρμα της Trident 660.
 
Θα λέγαμε ότι η νέα Tiger Sport 660 δημιουργήθηκε με στόχο την κυριαρχία στην αγορά των μεσαίων sport tourer μοτοσυκλετών όπως η Trident στόχευε στη μεσαία κατηγορία των naked μοτοσυκλετών.





H Triumph πέρα από το video και τις φωτογραφίες του καμουφλαρισμένου μοντέλου δεν έχει ανακοινώσει κάτι, άλλα ο κινητήρας είναι οπτικά ίδιος με αυτόν την Trident, που αποδίδει 80 ίππους στις 10,250 σ.α.λ. και λογικά οι επιδόσεις θα είναι ανάλογες. Ενδεχομένως να υπάρχουν μικρές αλλαγές στην κλιμάκωση του κιβωτίου ταχυτήτων.
 
Το πλαίσιο δείχνει να είναι ίδιο με αυτό της Trident, άλλα το υποπλαίσιο ενδεχομένως να είναι μακρύτερο για να δίνει χώρο για μια μεγαλύτερη σέλα και στιβαρότερο για να αντέχει το έξτρα βάρος από τις βαλίτσες.
 
Οι μεγάλες διαφορές είναι στην εμφάνιση με το φέρινγκ που δένει αρμονικά με τα πλαϊνά καλύμματα των ψυγείων, τη μεγάλη και ψηλή ζελατίνα εμπρός και το νέο, λογικά με μεγαλύτερη χωρητικότητα, ρεζερβουάρ καύσιμου.
 
Οι αναρτήσεις δείχνουν παρόμοιες με της Trident άλλα πιστεύουμε ότι θα έχουν ελαφρά μεγαλύτερες διαδρομές για να ανταποκρίνονται στο διαφορετικό ρόλο της μοτοσυκλέτας, τα λάστιχα είναι τα πολύ καλά Michelin Road 5.
 
Σε ότι αφορά τα ηλεκτρονικά περιμένουμε να έχει τουλάχιστον τον ίδιο στάνταρ εξοπλισμό με την Trident, γκάζι ride-by-wire, riding modes, traction control και ABS και πιστεύουμε ότι πρέπει να έχει στον στάνταρ εξοπλισμό και cruise control.
 
Σε ότι αφορά την τιμή η εκτίμησή μας είναι ότι από τη στιγμή που η Tiger 660 έχει λιανική τιμή στα 7,990€ η νέα Tiger Sport 660 δεν θα ξεπεράσει τα 8,990€.

 

Επόμενο άρθρο »

Riding School - Την Κυριακή 29 Αυγούστου, επιστρέφει στη δράση

« Προηγούμενο άρθρο

NT1100, νέα Sport Touring μοτοσυκλέτα απο την Honda με τον κινητήρα της Africa Twin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα