• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nέα Triumph Speed Triple 1200 RR: Teaser Video
Νέα Αγοράς 20/08/2021 - 00:01

Teaser Video της νέας Triumph Speed Triple 1200 RR

 

 

Η Triumph δημοσίευσε ένα teasing video στο YouTube με μια νέα σπορ superbike μοτοσυκλέτα την Speed Triple 1200 RR που θα έχει σαν βάση την γυμνή Speed Triple 1200 RS.

Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στον Αγγλικό ειδικό τύπο είναι ότι η νέα σπορ superbike μοτοσυκλέτα θα είναι εξοπλισμένη με μια έκδοση του τρικύλινδρου υγρόψυκτου κινητήρα της 1200RS που αποδίδει 178 ίππους, από 1.160 κ.εκ. και ότι θα είναι εξοπλισμένη με νέο ελαφρύτερο αλουμινένιο πλαίσιο και αναρτήσεις της Öhlins.

 

 

Αυτά που μπορούμε να ξεχωρίσουμε από το Video είναι ότι η ουρά είναι ίδια με αυτή της RS και ότι στη σέλα υπάρχει κάλυμμα στη θέση του συνεπιβάτη αλλά χωρίς να λείπουν τα μαρσπιέ. Επίσης το εμπρός μέρος είναι καλυμμένο από ένα σπορ fairing αλλά η θέση οδήγησης δείχνει προσανατολισμένη περισσότερο προς την ερασιτεχνική σπορ παρά την αγωνιστική οδήγηση.

Η Triumph χαρακτηρίζει το μοντέλο σαν 2022, και πέρα από το video δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες, αλλά στη σελίδα της αναφέρει 'coming soon' οπότε λογικά σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα και πιστεύουμε ότι η έναρξή παραγωγής και η διάθεσή του στην αγορά δεν θα αργήσει.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Το WRC στην COSMOTE TV και την επόμενη χρονιά

« Προηγούμενο άρθρο

O Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα