• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spielberg: Moto3 ΕΔ2
Μπροστά ο Binder, βροχή και χαλάζι στην πίστα!
Νέα 13/08/2021 - 15:17

Οι ΕΔ2 της Moto3 ξεκίνησαν με καταγάλανους ουρανούς και έληξαν με βροχή και ελαφρύ χαλάζι να πέφτει στην αυστριακή πίστα!

Οι αναβάτες βγήκαν στην πίστα προσπαθώντας να βελτιώσουν τους πρωινούς τους χρόνους, ώστε να εξασφαλίσουν μια θέση στις ΚΑΤ2. Αρχικά, και διαδοχικά, στην πρώτη θέση βρέθηκαν οι Dennis Foggia, Kaito Toba, Andrea Migno, Izan Guevara, Pedro Acosta και ο Tatsuki Suzuki. 8 λεπτά μετά την έναρξη του session, ο ταχύτερος το πρωί, Darryn Binder έκανε χρόνο 1:36.752, περνώντας τον Acosta που μόλίς είχε εκτοπίσει από την πρώτη θέση τον Tatsuki Suzuki.

Όπως γίνεται συχνά, η μέση του session δεν περιείχε εκπλήξεις και ο Binder κρατούσε την πρώτη θέση, με τους αναβάτες να ετοιμάζονται για την επίθεση με τα νέα ελαστικά στα τελευταία λεπτά. Όμως ο απρόβλεπτος αυστριακός καιρός είχε άλλα σχέδια. 

13 λεπτά πριν το τέλος, οι σημαίες βροχής άρχισαν να βγαίνουν και, σύντομα, οι ουρανοί άνοιξαν με πολύ βροχή και ελαφρύ χαλάζι να "λούζει" το Red Bull Ring. Οι αναβάτες γύρισαν στα pits σταματώντας ουσιαστικά το session.

Δεύτερος έμεινε ο Pedro Acosta (1:36.809) και τρίτος ο John McPhee (1:36.811). Ο Dennis Foggia ήταν τέταρτος, ενώ ο Deniz Öncu έκανε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο. Ο Tatsuki Suzuki ήταν από τους ελάχιστους αναβάτες που βελτίωσαν τον χρόνο τους σε σχέση με το πρωί και κατά τις ΕΔ2 έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο. Τους χρόνους τους από το πρωί επίσης βελτίωσαν οι Lorenzo Fellon, David Salvador και Elia Bartolini.

Την δεκάδα έκλεισαν οι Gabriel Rodrigo, Ayumu Sasaki, Sergio Garcia και Izan Guevara.

Επόμενο άρθρο »

Spielberg: MotoGP ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Spielberg: Moto2 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα