• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Styria: Moto3 ΕΔ1
Ταχύτερος ο Sergio Garcia
Νέα 06/08/2021 - 11:15

Μετά από 6 εβδομάδες εκτός, οι αναβάτες της Moto3 άνοιξαν το τριήμερο της δράσης στην Αυστρία με τις ΕΔ1.

Αρχικά, στην κορυφή βρέθηκε ο Sergio Garcia για να τον ρίξουν γρήγορα από εκεί οι John McPhee και Darynn Binder. Με την σειρά τους στην κορυφή ανέβηκαν κατά τα πρώτα μέρη του session πάλι ο Garcia, ο Pedro Acosta, ξανά ο Binder, ο Jaume Masia, ο Romano Fenati και ο Tatsuki Suzuki, καθώς όλοι οι αναβάτες έψαχναν να βρουν τα πατήματά τους μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα.

Στην μέση του session, ο Niccolo Antonelli έκανε χρόνο 1:37.846, ο οποίος τον ανέβασε στην κορυφή και αργότερα τον βελτίωσε σε 1:37.756 και 1:37.586 πέντε λεπτά πριν το τέλος και φαινόταν ότι θα έμενε στην κορυφή. Ο Sergio Garcia όμως πίεζε και σε κάθε γύρο πλησίαζε τον χρόνο του Αntonelli όλο και περισσότερο και τελικά 3.30 λεπτά πριν το τέλος κατάφερε να τον περάσει με χρόνο 1:37.192. Ο Antonelli βρισκόταν και αυτός σε γρήγορο γύρο και στους  πρώτους τομείς ήταν ταχύτερος του Garcia και στον δρόμο για την κορυφή, όμως ξεπέρασε το όριο στην έκτη στροφή και έχασε το μπροστινό, με αποτέλεσμα την πτώση του, 1.30 λεπτό πριν το τέλος.

Και ενώ η πρωτιά του Sergio Garcia φαινόταν αδιαμφισβήτητη, ο John McPhee 20 δευτερόλεπτα πριν το τέλος έκανε χρόνο 1:37.189, αναγκάζοντας τον Garcia να τα δώσει όλα στον τελευταίο γύρο για να επανέλθει στην πρώτη θέση, κάτι το οποίο κατάφερε στον τελευταίο του γύρο με χρόνο 1:37.143.

Δεύτερος πέρασε την τελευταία στιγμή ο Pedro Acosta με χρόνο 1:37.193, ενώ την τριάδα έκλεισε ο John Mc Phee με τον χρόνο του (1:37.189) να ακυρώνεται και να μένει τελικά στο 1:37.195.

Tέταρτος ήταν ο Αyumu Sasaki ενώ την πεντάδα έκλεισε ο Romano Fenati.

Επόμενο άρθρο »

Styria: MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Dani Pedrosa: Στόχος μου να μάθω για τους τωρινούς αγώνες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA