• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Luca Marini: Τα MotoGP δεν θα είναι τα ίδια χωρίς τον Vale
Νέα 01/08/2021 - 17:56

Ραλίστες για μια μέρα. Αυτό συνέβη για τους αναβάτες της ακαδημίας που πέρασαν μια μέρα οδηγώντας αυτοκίνητα ράλλυ. Ο Luca Marini ήταν εκεί και μίλησε με δημοσιογράφους. 

"Είμαστε εδώ για να περάσουμε καλά, ακόμα και αν οι οργανωτές θέλουν να μας τεστάρουν και να κάνουμε ζημιά", είπε αστειευόμενος ο Marini. "Το ράλλυ έχει πολύ πειθαρχία, που το εκτιμώ και σαν αποτέλεσμα είμαι ενθουσιασμένος για αυτή την ευκαιρία".

"Θα επιστρέψουμε σε μια εβδομάδα στους αγώνες και χαίρομαι που θα βρεθώ πάλι στην πίστα. Είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ το καλοκαίρι αλλά και να προπονηθώ. Δύο σημαντικοί αγώνες μας περιμένουν στην Αυστρία, όπου θέλω να είμαι ανταγωνιστικός και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερό μου. Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να προπονηθούμε με την V4 και θέλω να είμαι έτοιμος από τις ΕΔ1 την Παρασκευή ".

Ο Luca Marini κάνει την ανασκόπησή του για το πρώτο μισό της σεζόν. 

"Γενικά είμαι ευχαριστημένος από το πως ξεκίνησε η σεζόν. Ξεκινήσαμε σταδιακά, ένα βήμα την φορά, τόσο γιατί είναι μια καινούρια κατηγορία και επειδή είμαστε νέα ομάδα. Αλλά θεωρώ ότι είμαστε σε ένα καλό επίπεδο, αν και υπάρχουν πράγματα που θέλουν βελτίωση. Προσωπικά, δεν περιμένω τίποτα τρομερό από τον Αύγουστο και μετά, απλά θέλω να πάρω όσους περισσότερους βαθμούς μπορώ με αυτό που έχω ".

Οι δημοσιογράφοι μίλησαν επίσης με τον Marini για το 2022.

"Δεν ξέρω τίποτα, γιατί δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για αυτό. Θα πρέπει να το δούμε το Σαββατοκύριακο, αν και δεν αγχώνομαι ότι θα μείνω απ'έξω. Είναι σημαντικό για εμένα να έχω εργοστασιακή μοτοσυκλέτα του χρόνου, μιας και το επίπεδο είναι υψηλό και όλοι οι αναβάτες έχουν ένα. Αν έχεις λιγότερη εμπειρία και δεν έχεις εργοστασιακή μοτοσυκλέτα είναι πολύ δύσκολο να παλέψεις στα σημερινά MotoGP ".

Όσο για τον ετεροθαλή αδερφό του, Valentino Rossi και την ενδεχόμενη αποχώρησή του από τα MotoGP το 2022, ο Luca Marini δήλωσε τα εξής. 

"Είναι η ευχή όλων να μοιραστούμε το γκαράζ του χρόνου! Τα MotoGP χωρίς τον Valentino Rossi δεν θα είναι ποτέ τα ίδια. Όλοι του λέμε να συνεχίσει. Βλέπω ότι είναι ενθουσιασμένος. Θα ήθελε να τρέχει και να φέρνει αποτελέσματα, είναι ακόμα σπουδαίος. Ένα παράδειγμα ήταν το Σάββατο στο ράντσο, όπου μας δυσκόλεψε όλους. Ο Valentino είναι πάντα μια έμπνευση ".

Επόμενο άρθρο »

MotoGP Ανασκόπηση 1/2 σεζόν

« Προηγούμενο άρθρο

O Mir δεν περίμενε τόσο μεγάλη πρόοδο από τους αντιπάλους του

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα