• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedro Acosta: Μόνος μου στόχος να περνάω καλά
Έτσι δουλεύουν καλύτερα τα πράγματα
Νέα 17/07/2021 - 00:04

Όσον αφορά τις πρώτες νίκες, δύσκολα κάποιος θα μπορέσει να ξεπεράσει την έφοδο του Pedro Acosta στην Doha. O 16χρονος τότε Ισπανός αναβάτης κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα ξεκινώντας από τα pits. Μετά από αυτό, ο Acosta πέτυχε άλλες τρεις νίκες και συνολικά ανέβηκε πέντε φορές στο βάθρο σε μόλις εννέα αγώνες, με χειρότερο τερματισμό του την όγδοη θέση.

Αυτή η ταχύτητα και η σταθερότητα έχουν επιτρέψει και στον Ισπανό rookie να βρίσκεται 48 βαθμούς μπροστά από τον επόμενο Sergio Garcia. 

"Για την πρώτη μου σεζόν στην Moto3 ήταν πολύ θετικά", ανέφερε ο Pedro Acosta. "Δουλέψαμε καλά στο πρώτο μισό της σεζόν και τόσο η ομάδα όσο και εγώ, είμαστε ευχαριστημένοι με το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα στους πρώτους 9 αγώνες".

"Ατενίζοντας το δεύτερο μισό της σεζόν ο Acosta επιμένει: "O στόχος συνεχίζει να είναι να περνάω καλά. Μόνο σε δύο αγώνες έβαλα στόχους για τον ευατό μου και αυτοί ήταν στο Mugello (8oς) και στο Montmelo (7oς), όπου έκανα πολλά λάθη. Για αυτό θέλω να συνεχίσω να περνάω καλά όταν βγαίνω στην πίστα, γιατί έτσι τα πράγματα δουλεύουν καλύτερα".

Μετά την απουσία του στο βάθρο στο Le Mans, στο Mugello και στην Καταλονία, ο Acosta επέστρεψε στις νίκες στο Sachsenring και τερμάτισε 4ος (από 18ος) στο Assen, όντας τραυματίας!

"Για εμένα, οι αγώνες στην Ολλανδία και στην Γερμανία ήταν οι πιο θετικοί του πρώτου μισού της χρονιάς. Ήρθαμε σε αυτούς μετά από δύο αγώνες όπου δεν είχαμε την καλύτερη αίσθηση, αλλά στο Sachsenring ένιωσα δυνατός ξανά, τόσο στις δοκιμές όσο και στον αγώνα, όπου τελικά πήραμε την νίκη".

"Στο Assen είχαμε την πτώση στα δοκιμαστικά, αλλά την Κυριακή βρεθήκαμε μπροστά. Νομίζω ότι αυτοί οι αγώνες πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα ήταν οι αγώνες που ήμασταν καλύτεροι".

Αν υπάρχει ένα αδύναμο σημείο για τον Pedro Acosta, αυτό είναι οι κατατακτήριες.

"Αν άλλαζα κάτι, αυτό θα ήταν ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουμε τις κατατακτήριες", ανέφερε ο περσινός νικητής του Red Bull Rookies Cup. "Σε αυτά τα τελευταία Grand Prix συγκεντρωθήκαμε στο να κάνουμε την δουλειά μας, να βρούμε καλό ρυθμό και δεν πήγε άσχημα για εμάς".

"Για αυτό το λόγο, στο δεύτερο μισό της σεζόν, θέλουμε να συνεχίσουμε με το πλάνο δουλειάς που χρησιμοποιήσαμε στην Γερμανία και στην Ολλανδία".

 

Επόμενο άρθρο »

Razali: Η ομάδα του 2022 θα ανακοινωθεί μετά την Αυστρία

« Προηγούμενο άρθρο

O Maverick Viñales κρατάει κλειστά τα χαρτιά του

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα