• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Όλα μπαίνουν σε μια σειρά
Πρέπει να κυνηγήσω το πρωτάθλημα
Νέα 07/07/2021 - 12:11

O Johann Zarco έχει ξεπεράσεις τις ίδες του τις προσδοκίες για φέτος και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον συμπατριώτη του, Fabio Quartararo, έχοντας ανέβει ήδη τέσσερις φορές στο βάθρο.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο αναβάτης της Pramac (ο μόνος αναβάτης μη εργοστασιακής ομάδας στους πρώτους 10 του πρωταθλήματος) είναι ευχαριστημένος και ικανοποιημένος με το να τερματίσει δεύτερος. Γνωρίζοντας από προσωπική εμπειρία ο ίδιος πόσο γρήγορα αλλάζουν τα πράγματα στον κόσμο των MotoGP, o Ζarco είναι αποφασισμένος να προσπαθήσει να περάσει τον Fabio Quartararo.

"Eίναι καλύτερα από ότι περίμενα και καλύτερα από ότι μπορούσα να στοχεύσω, στην αρχή της σεζόν", δήλωσε ο Johann. "Aλλά όταν βρίσκεσαι εδώ (στην 2η θέση), πρέπει να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία και τώρα, ο τελικός μου στόχος είναι να παλέψω για το πρωτάθλημα και να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής στα MotoGP. Τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά, δεν μπορώ να ξεκουραστώ τώρα, πρέπει να εκμεταλλευτώ την στιγμή και να το κυνηγήσω (το πρωτάθλημα)".

"Έχασα μερικούς βαθμούς σε σχέση με τον Quartararo (στο Assen), αλλά κέρδισα βαθμούς σε σχέση με αυτούς που βρίσκονται πίσω μου στην βαθμολογία, Τώρα ελπίζω να γυρίσω πίσω δυνατότερος και να γίνω ένας πραγματικός διεκδικητής του τίτλου".

Παρόλο που δεν έχει κερδίσει ακόμα σε αγώνα, ο Johann Zarco έχει τέσσερις δεύτερες θέσεις και είναι ο πρώτος ανάμεσα στις Ducati, αλλά η διαφορά από τον Quartararo βρίσκεται στους 34 βαθμούς, μετά την τέταρτη θέση του Zarco στο Assen, που συνοδεύτηκε από νίκη του Quartararo.

Αντί για κάποια τεχνική λεπτομέρεια, ο Zarco πιστεύει ότι η διαφορά του Quartararo, είναι ότι βρίσκεται σε ένα σημείο τρομερής αυτοπεποίθησης, αλλά και ο ίδιος φτάνει σε αυτό το σημείο δεσίματος με την Desmosedici

"Οι Yamaha ήταν πολύ δυνατές (στο Assen), αλλά με τον τρόπο που οδηγούσα εγώ την Yamaha για τέσσερα χρόνια, δεν θα μπορούσα να είμαι τόσο γρήγορος όσο ο Fabio. Η αυτοπεποίθησή του βρίσκεται πολύ ψηλά".

"Νιώθω αυτή την εμπιστοσύνη να έρχεται και από εμένα προς την Ducati και είμαι πολύ χαρούμενος που η μοτοσυκλέτα μου δίνει αυτή την εμπισοτύνη βήμα βήμα. Θα ήθελα να πάω γρηγορότερα, αλλά θεωρώ ότι αυτό έρχεται. Απλά θέλει χρόνο".

"Προσπαθώ να κάνω υπομονή γιατί, όταν έρθει αυτή η ώρα, πραγματικά πιστεύω ότι θα παλεύω για την κορυφή με τον Fabio από την Παρασκευή. Αυτός είναι ο στόχος. Να είμαστε δυνατοί από την Παρασκευή και έτοιμοι να παλέψουμε με τον Fabio".

Επόμενο άρθρο »

Όχι του Razgatlioglu στα MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Ρεκόρ γύρου ο Παντελεάκης στην Imola!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα