• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Viñales: Οι αγώνες έχουν αρχίσει να γίνονται εφιάλτης
Νέα 27/06/2021 - 20:14

Ο Maverick Viñales πήρε σήμερα το δεύτερό του βάθρο στη σεζόν, μετά την νίκη του στον εναρκτήριο γύρο στο Qatar, αλλά φαίνεται ότι κάθε αγωνιστικό Σαββατοκύριακο που πλησιάζει με την Yamaha, "ξεκινάει να γίνεται εφιάλτης", καθώς οι φήμες για μεταγραφή του στην Aprilia έχουν φουντώσει.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ο Viñales δεν αποκάλυψε κάτι για αυτές τις φήμες, αλλά μίλησε για το πως η τωρινή του κατάσταση με την Yamaha έχει αρχίσει να γίνεται εφιάλτης.

"Σκέφτομαι σίγουρα τα θετικά...είναι δύσκολο να έχει θετικά σε μια τέτοια κατάσταση. Έχω μόνο δυσκολίες. Με κάποιο τρόπο νιώθω, ότι κάθε φορά που έρχομαι να αγωνιστώ ξεκινάει ένας εφιάλτης. Κάνω τα ίδια σχόλια εδώ και τρία χρόνια. Θέλω να αποδώσω τα μέγιστα. Θελω να έρχομαι να αγωνιστώ και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό", δήλωσε ένας απογοητευμένος Maverick. "Τώρα αυτό είναι δύσκολο. Έρχομαι στους αγώνες και σκέφτομαι τι πρόβλημα θα αντιμετωπίσω αυτή την φορά, Αυτό είναι θέμα".

Ο Viñales μίλησε επίσης για την δυσκολία του να προσπεράσει τον Nakagami.

"Με την μοτοσυκλέτα μας είναι τόσο περίπλοκο το να προσπεράσεις. Βρέθηκα πίσω από τον Nakagami και ήταν αδύνατο.Δεν ξέρω, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, εσωτερική, εξωτερική...δεν έβρισκα τρόπο να τον προσπεράσω μέχρι που έχασε την πρόσφυση. Μόλις έχασε την πρόσφυση, ήταν εύκολο για μένα να τον προσπεράσω. Μετά προσπάθησα να βρω έναν καλό ρυθμό".

"Σίγουρα κατέστρεψα τα λάστιχα όσο ήμουν πίσω του, γιατί καμιά φορά υπερθερμαίνεις τα λάστιχα, αλλά κατάλαβα πολύ καλά όταν ήμουν κολλημένος εκεί και έβλεπα τον Fabio να ξεφεύγει, ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Παρόλα αυτά στο τέλος ήμασταν γρήγοροι και αυτό είναι το σημαντικό. Ανεβήκαμε στο βάθρο, και ναι, είμαι χαρούμενος".

Δείτε σήμερα στις 22.00 ώρα Ελλάδος την εκπομπή MOTOGPWORLD PADDOCK του Δημήτρη Διατσίδη που θα αναφερθεί διεξοδικά στο θέμα και θα δώσει πληροφορίες για τις φήμες που κινούνται.

Επόμενο άρθρο »

MOTOGPWORLD PADDOCK 9 από το Assen

« Προηγούμενο άρθρο

Απόλυτη κυριαρχία του Quartararo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα