• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Quartararo αντιμετώπισε πρόβλημα με το χέρι του!
κατά την διάρκεια του αγώνα
Νέα 27/06/2021 - 23:50

Όλοι θυμόμαστε τον αγώνα της Jerez φέτος, όπου ένα θέμα arm-pump στέρησε τη νίκη στον Fabio Quartararo και τον ανάγκασε να προχωρήσει σε εγχείρηση. Σήμερα ο Quartararo ανέφερε ότι το δεξί του χέρι τον ζόρισε και φοβήθηκε ότι θα συμβεί το ίδιο.

Όπως και στη Jerez, ο Quartararo έκανε μεγάλη διαφορά με το που βρέθηκε στην κορυφή στο Assen, η οποία απειλήθηκε στιγμιαία, όταν ο Maverick Viñales πέρασε στη δεύτερη θέση και άρχισε να τον κυνηγά.

Παρόλα αυτά, ο Viñales δεν μπορούσε να κάνει πολλά για να εξαφανίσει το προβάδισμα τεσσάρων δευτερολέπτων του Γάλλου αναβάτη που κατάφερε να κρατήσει σταθερό ρυθμό.

"Ήταν ένας ζόρικος αγώνας", ανέφερε ο Quartararo. "Δυσκολεύτηκα πολύ να περάσω τον Pecco (Bagnaia) και ζορίστηκα λίγο όλο το Σαββατοκύριακο με το δεξί μου χέρι. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, για να είμαι ειλικρινής, θα μπορούσα να πάω 3-4 δέκατα ταχύτερα, αλλά ένιωθα πολύ άσχημα (με το χέρι) και για να είμαι ειλικρινής, στα μέσα του αγώνα φοβήθηκα".

"Αλλά κράτησα το ρυθμό μου και μπορώ να είμαι χαρούμενος γιατί στη μάχη των δοκιμαστικών ο Viñales με κέρδισε, αλλά οι βαθμοί είναι την Κυριακή, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος".

O Viñales, ήταν μια στενάχωρη φιγούρα στο παρκ φερμέ, αλλά κατάφερε να είναι πιο χαρούμενος στους εορτασμούς του βάθρου. Μετά την εκκίνηση, ο Viñales προσπεράστηκε (κάπως επιθετικά) από τον Quartararo και βρέθηκε πίσω στην πέμπτη θέση, αν και ο ίδιος δεν ανέφερε τίποτα για την κίνηση του Quartararo, ρίχνοντας το φταίξιμο στον συμπλέκτη του.

"Δεν ξέρω τι συνέβη στην εκκίνηση, ειλικρινά, ο συμπλέκτης, δεν ξέρω γιατί, κάηκε και ήμουν αργός. Μετά κόλλησα πίσω από τον Νakagami και δεν μπορούσα να τον περάσω - έχουμε θέμα με την έλλειψη ταχύτητας στην ευθεία - ο μόνος μου στόχος ήταν να είμαι πρώτος. Όταν βρέθηκα σε ανοιχτό πεδίο άρχισα να μειώνω τη διαφορά με τον Fabio αλλά ήταν αργά".

Επόμενο άρθρο »

O Viñales φεύγει από την Yamaha!!

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGPWORLD PADDOCK 9 από το Assen

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα