• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: MotoGP ΕΔ1
Η επιστροφή του Marquez!
Νέα 18/06/2021 - 12:55

Οι ΕΔ1 των MotoGP σημαδεύτηκαν από κάτι το οποίο λίγο πολύ περιμέναμε όλοι. Ο Marc Marquez, νικητής στους τελευταίους 10 αγώνες που αγωνίστηκε στο Sachsenring, κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή των ΕΔ1, με χρόνο 1:21.660, σε έναν γύρο πριν την μέση του session. Υπήρξαν αναβάτες που τον απείλησαν, όπως ο Fabio Quartararo και ο Jack Miller, αλλά ειδικά ο τελευταίος έχανε σημαντικό χρόνο στον τρίτο και τέταρτο τομέα της πίστας και δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον Marquez.

Τον δεύτερο καλύτερο χρόνο (1:21.828) έκανε ο Fabio Quartararo (o οποίος είχε πτώση στην αρχή του session), ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Takaaki Nakagami (1:21.936) βάζοντας δύο Honda στις τρεις πρώτες θέσεις μετά από πάρα πολύ καιρό.

Πίσω του ήταν ο Pol Espargaro (παρά την πτώση που είχε στην αρχή του session) δείχνοντας μια Honda που κυριαρχεί στο Sachsenring, ενώ πίσω του ήταν ο αδερφός του, Aleix Espargaro.

Ο νικητής της Jerez και του Le Mans, Jack Miller ήταν έκτος, μπροστά από τον Alex Rins, ο οποίος πέτυχε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα αν αναλογιστούμε τον τραυματισμό του στη Βαρκελώνη μόλις δύο εβδομάδες νωρίτερα. 

Όγδοος ήταν ο Johann Zarco, που κατάφερε να βρει ρυθμό στα τέλη του session, μπροστά από τον περσινό πρωταθλητή Joan Mir, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Maverick Viñales. 

Εκτός δεκάδας βρέθηκαν οι KTM μετά τα εκπληκτικά τους αποτελέσματα στη Βαρκελώνη (MIguel Oliveira στην 12η θέση και Brad Binder στην 22η θέση), ενώ ο Valentino Rossi ήταν 20ος.

Πτώση είχε επίσης ο Jorge Martin και τελικά έμεινε στην 19η θέση.

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Moto2 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

H Michelin με ασύμμετρα ελαστικά στο Sachsenring

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα