• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
3oς ο Capirex στο ντεμπούτο του στα Ράλι!
Mε μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το ντεμπούτο του Loris Capirossi στους αγώνες Ράλι.
Νέα 11/11/2008 - 00:00
Mε μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το ντεμπούτο του Loris Capirossi στους αγώνες Ράλι.

Ο 34χρονος αναβάτης της Rizla Suzuki πήρε μέρος στο Ράλι Tempest που διεξήθχη το περασμένο Σαββατοκύριακο 8-9/11 κοντά στη στρατιωτική βάση του Aldershot, οδηγώντας ένα Swift Super1600.

Ο Capirex τερμάτισε στην τρίτη θέση στο Suzuki Swift Cup, 14 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή Mark Gamble.

Στη γενική κατάταξη κατέλαβε την διόλου ευκαταφρόνητη ένατη θέση τερματίζοντας 1'01" πίσω από τον νικητή του αγώνα David Harris που οδηγούσε ένα Ford Eskort Mk2.

«Ήταν μια εξαιρετική μέρα και πραγματικά διασκέδασα τον αγώνα. Κατάφερε πολύ γρήγορα να προσαρμοστώ στις συνθήκες και να αποκτήσω αυτοπεποίθηση. Αν είχαμε ακόμα δύο ειδικές ίσως να είχα 'πιάσει' και τον πρωτοπόρο. Γενικά πάντως είμαι πολύ χαρούμενος από το γεγονός ότι στον πρώτο μου αγώνα Ράλι κατάφερα να ανέβω στο βάθρο», σχολίασε ο πολύπειρος αναβάτης ο οποίος πέτυχε το στόχο του που δεν ήταν άλλος να τερματίσει μπροστά από τον team-manager της Rizla Suzuki, Paul Denning.

«Είναι κρίμα που ο Paul δεν κατάφερε να τερματίσει γιατί οι χρόνοι μας ήταν πολύ κοντά. Θα γινόταν μεγαλύτερη μάχη, αλλά και πάλι πιστεύω ότι θα τον είχα νικήσει», πρόσθεσε ο Capirossi που είχε για συνοδηγό του τον Craig Thorley.

Επόμενο άρθρο »

Tέλος εποχής για την Michelin

« Προηγούμενο άρθρο

Doohan: «Nα μη γίνουν τα motoGP σαν την F1!»

Χορηγοί