• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τι θα γίνει στην Moto2 στο Mugello;
Νέα 24/05/2021 - 16:53

Οι αγώνες του παγκόσμιου πρωταθλήματος ταχύτητας σίγουρα δεν είναι ένα άθλημα στο οποίο μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις. Τα πάντα μπορούν να συμβούν και οι τελευταίοι δύο αγώνες είναι ξεκάθαρα δείγματα αυτού (ποιός δεν περίμενε ότι θα κέρδιζε ο Quartararo στη Jerez;). 

Έχοντας υπόψη μας αυτά τα δεδομένα, με τον αγώνα του Mugello να έρχεται το Σαββατοκύριακο, ρίχνουμε μια ματιά στην Moto2 και προσπαθούμε να δούμε τι είναι πιο πιθανό να γίνει.

Δύο είναι τα ονόματα που ξεχωρίζουν κατευθείαν στην Moto2. Ο λόγος γίνεται για τους αναβάτες της KTM,Remy Gardner και Raul Fernandez. Ο Αυστραλός αναβάτης δεν έχει ακόμα κερδίσει σε αγώνα φέτος και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, μόλις έναν βαθμό μπροστά από τον ομόσταυλό του, Raul Fernandez. O rookie της Moto2 έχει ήδη βρεθεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου 2 φορές φέτος, αλλά στο Mugello έχει ελάχιστη εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί εκεί μόνο το 2019 στην Moto3. Με την πολύ μικρή διαφορά που έχουν μεταξύ τους και την πιθανότητα ανόδου στο MotoGP του χρόνου, σίγουρα ο Gardner θα θέλει να χτυπήσει εκεί που ο Fernandez θα έχει την μικρότερη εμπειρία.

Πολύ σημαντικά ονόματα για τον αγώνα της Κυριακής είναι επίσης οι Marco Bezzechi και Fabio Di Giannatonio. Αμφότεροι οι Ιταλοί αναβάτες θα θέλουν σίγουρα να κερδίσουν τον αγώνα της πατρίδας τους. Ο Bezzechi προέρχεται από μια σειρά καλών τερματισμών και είναι σταθερός ενώ ο Di Giannatonio έχει ήδη κερδίζει στη Jerez αλλά είναι σχετικά ασταθής.

Τέλος, δεν πρέπει να αφαιρέσουμε από την εικόνα τον Sam Lowes, νικητή των 2 αγώνων του Qatar και 5ο στη βαθμολογική κατάταξη. Μετά την Πορτογαλία, όπου δεν τερμάτισε, ο Lowes ανέκαμψε στην Jerez και σίγουρα το ίδιο θα θέλει να κάνει και τώρα μετά την πτώση του στη Γαλλία. Στόχος του θα είναι να μαζέψει πόντους που θα τον ανεβάσουν στο πρωτάθλημα.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν πολλοί ακόμα αναβάτες που μπορούν να κερδίσουν την Κυριακή όπως ο Joe Roberts, o Aron Canet ή ο Augusto Fernandez. Ο,τι και αν συμβεί, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αγώνας της Κυριακής θα έχει τρομερό ενδιαφέρον και στις 3 κατηγορίες.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Γιατί ο Marquez ανυπομονεί για το Sachsenring;

« Προηγούμενο άρθρο

Ξεκίνησε το Yamaha R3 bLU cRU FIM European Cup 2021

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα