• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ολόσωμη εξάτμιση Mivv για T Max 560
με Oval μαύρο ανοξείδωτο τελικό
Νέα Αγοράς 07/05/2021 - 23:09

            

 

Mivv Oval ολόσωμη εξάτμιση για Yamaha TMAX 560 2020-2021, ταιριάζει απόλυτα με το μοντέλο της μοτοσικλέτας, ιδανικό για χρήση δρόμου και είναι εξοπλισμένα με σιγαστήρα.

Αυτή η γραμμή έχει αναθεωρηθεί, δίνοντας μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και αντιπροσωπεύει το ιδανικό συμβιβασμό μεταξύ του σχεδιασμού και της απόδοσης.

Η Ιταλική MIVV ειδικεύεται στις εξατμίσεις μοτοσυκλετών & scooter και έχει εμπειρία πάνω από 40 χρόνια στην εξέλιξη και κατασκευή συστημάτων βελτίωσης της απόδοσης, επίσης είναι προμηθευτής συστημάτων ΟΕΜ (εργοστασιακός εξοπλισμός)  για μοντέλα των εργοστασίων DUCATI, APRILIA, MOTO GUZZI & DERBI.

 Τις εξατμίσεις της γνωστής MIVV (τελικά και πλήρη συστήματα) για όλα τα νέα μοντέλα scooter & μοτοσυκλετών θα βρείτε στο κατάστημα  Georgopoulos Racing.

Η Georgopoulos Racing είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες ειδών βελτίωσης μοτοσυκλέτας με αποκλειστικές συνεργασίες στην Ελλάδα (Ermax, Biondi, Arata, LLS Racing, IRC, Barkbusters, BikesPlast, Cordona, DB Holders, Easy Grip, Gripone, LV8, MG Biketech). 

 

 

Τώρα και στο νέο μας κατάστημα GMOTO GEORGOPOULOS στην Καλλιρρόης

Λεωφ. Καλλιρόης 24 Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο: 210 9242427
Email: info@gmoto.gr
 
Georgopoulos Power Store
Λ. Βουλιαγμένης 41-43 - Αθήνα
Τηλ: 210 9242427
Email: info@akisgeorgopoulos.gr

 

Επόμενο άρθρο »

H CUPRA μεταφέρει το DNA της στη θάλασσα

« Προηγούμενο άρθρο

Vektorr Concept ένα ηλεκτρικό scooter απο την Husqvarna

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα