• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Eκδήλωση 2021 Moto Guzzi Experience
Ξεκίνησαν οι εγγραφές
Νέα Αγοράς 26/04/2021 - 00:53

 

Άνοιξαν οι εγγραφές για την εκδήλωση 2021 Moto Guzzi Experience


Η εγγραφή είναι τώρα ανοιχτή, στην ιστοσελίδα motoguzzi.com, για την εκδήλωση Moto Guzzi Experience 2021 που με την ευκαιρία της 100ης επετείου της εταιρίας από το Mandello del Lario, προσφέρει ένα ακόμα πιο πλήρες και συναρπαστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Η εκδήλωση που ξεκίνησε το 2017, προσφέρει περιπέτειες στη σέλα μιας Moto Guzzi, ταξιδεύοντας σε καταπληκτικούς δρόμους και σε φανταστικές τοποθεσίες, παρέχοντας αυθεντικές συγκινήσεις για οποιονδήποτε μοτοσυκλετιστή που αγαπά τη ζωή στο δρόμο, εξερευνά τη φύση, ανακαλύπτει την περιοχή και δημιουργεί φιλίες με άλλους μοτοσυκλετιστές.

Παράλληλα με τις τρεις εκδρομές στο ιταλικό έδαφος, οι οποίες θα διασχίσουν τους υπέροχους δρόμους της Σαρδηνίας (από 25 έως 31 Μαΐου), τους Δολομίτες (από 23 έως 26 Ιουλίου) και την Τοσκάνη (αποκλειστικά για το Moto Guzzi V85 TT, από 1 έως 4 Οκτωβρίου), προγραμματίζονται επίσης ταξίδια στα Βαλκάνια (από 3 έως 10 Ιουλίου) και μια περιπετειώδης εμπειρία στην Τυνησία, από τις 9 έως τις 18 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, με την ευκαιρία της 100ης επετείου, δεν θα μπορούσε να λείπει μια διαδρομή που έχει γίνει σύμβολο των ταξιδιών με μοτοσυκλέτα, ένας προορισμός που κάθε ενθουσιώδης μοτοσυκλετιστής ονειρεύεται να πάει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του: η θρυλική διαδρομή στο Βόρειο Ακρωτήριο , που έγινε διάσημη το 1928 από τον Giuseppe Guzzi, αδερφό του ιδρυτή Carlo, όταν την έκανε με επιτυχία επάνω σε μια Moto Guzzi GT 500 Norge.

Έτσι, και τώρα η πιο αποκλειστική και συναρπαστική διαδρομή του Moto Guzzi Experience 2021, το "Centenary Journey", για μια γεύση από τις ίδιες συγκινήσεις που έζησε ο Giuseppe "Naco" Guzzi, διασχίζοντας τον Αρκτικό Κύκλο και φτάνοντας στις θρυλικές συντεταγμένες των 71 ° 10 «21», Nordkapp, με τον πιο ελκυστικό, ξέγνοιαστο και αυθεντικό τρόπο επάνω σε μια μοτοσυκλέτα «Made in Mandello». 27 ημέρες “on the road”, από τις 17 Αυγούστου έως τις 12 Σεπτεμβρίου, για να ταξιδέψετε στα υπέροχα τοπία της Βόρειας Ευρώπης και να μοιραστείτε το ταξίδι με άλλους λάτρεις του Guzzi.

Μια μοναδική εμπειρία που θα μπορούσε να τελειώσει μόνο στο εργοστάσιο στο Mandello del Lario, ακριβώς κατά τη διάρκεια της GMG - Giornate Mondiali Moto Guzzi, στην καρδιά του εορτασμού των πρώτων 100 ετών της μάρκας με σήμα τον Αετό.

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στον ιστότοπο του Moto Guzzi, www.motoguzzi.com, καθώς και στον ιστότοπο που είναι αφιερωμένος στην κοινότητα του The Clan: theclan.motoguzzi.com.

Επόμενο άρθρο »

Η Vespa γιορτάζει τα 75 χρόνια και τα 19 εκατομμύρια Vespa

« Προηγούμενο άρθρο

Συνεργασία με Ελεύθερο Τύπο & QUATTRORUOTE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα