• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Για check-up στο Portimao ο Marc Marquez
Όμως άλλοι γιατροί θα έχουν αποφασίσει αν είναι έτοιμος
Νέα 09/04/2021 - 13:16

Ο Marc Marquez είναι ένας από τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας που θα περάσουν από το Ιατρικό Κέντρο της πίστας στο Portimao, την Πέμπτη πριν από τον Αγώνα. Εκεί, οι γιατροί θα αποφασίσουν αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ή όχι. Μαζί του, στο Ιατρικό Κέντρο, θα είναι και οι Miller-Lecuona, που πρόσφατα έκαναν επέμβαση arm-pump.

Ο Marc θα εξεταστεί πρώτα από τη δική του ομάδα γιατρών που τον παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα. Η ίδια ομάδα που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στους δύο πρώτους Αγώνες του 2021. Το ότι ανακοινώθηκε πως θα είναι στο Portimao την Πέμπτη είναι καθαρά τυπικό, αφού είναι ξεκάθαρο ότι οι γιατροί που θα αποφασίσουν αν θα αγωνιστεί ή όχι στο Portimao, είναι αυτοί στο Ruben International Hospital της Μαδρίτης και όχι αυτοί στο Ιατρικό Κέντρο.

Γι’ αυτούς προέχει η κατάσταση της υγείας του Ισπανού, χωρίς να σκέφτονται αν και πόσους Αγώνες θα χάσει και μαζί μ’ αυτούς τις πιθανότητες για την κατάκτηση ενός ακόμα Τίτλου. Ελπίζουμε να έχουμε νεότερα για την κατάσταση του Marquez στις 12 Απριλίου. Πάντως ο Ισπανός κρατάει πολύ χαμηλό προφίλ στα social media και δεν έχει ανανεώσεις σε ό,τι αφορά στις προπονήσεις του. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν οδηγεί μοτοσυκλέτα, αλλά ίσως δεν θέλει να δημιουργεί προσδοκίες ούτε στους φίλους του, ούτε και στον εαυτό του.

Επόμενο άρθρο »

"Μπαμπάς" και ο Alex Rins!

« Προηγούμενο άρθρο

Χωρίς θεατές το Le Mans

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα