• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbidelli: το πρόβλημα δεν ήταν μεγάλο με τα μοτέρ
Rossi: πρόβλημα με το πίσω λάστιχο
Νέα 03/04/2021 - 00:43

Πρόβλημα με δύο μοτέρ αντιμετώπισε ο Francky Morbidelli στις ΕΔ1, αλλά πήγε δυνατά στις ΕΔ2 και μπήκε στις 10 πρώτες θέσεις. 

“Αλλάξαμε το ένα από τα δύο μοτέρ, χωρίς το πρόβλημα να είναι σοβαρό, ώστε να αποσυρθεί ο κινητήρας αυτός. Προληπτικά αλλάχτηκε και θα τον χρησιμοποιήσουμε σε επόμενους αγώνες. Οι μηχανικοί δούλεψαν πολύ σκληρά για να προλάβουμε να έχουμε το νέο κινητήρα στη μία μοτοσυκλέτα και να κάνουμε αλλαγές στην άλλη. Όμως το βράδυ η οδήγησή μου ήταν πολύ καλή και η ισορροπία της ημέρας είναι καλή.”

Σε ερώτηση του Δημήτρη Διατσίδη απάντησε ότι ο ισχυρός άνεμος δεν τον ενοχλεί πολύ και ότι η αεροδυναμική της δικής του μοτοσυκλέτας και των εργοστασιακών είναι πολύ κοντά, οπότε δεν υπάρχουν πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα. 

Φάνηκε αισιόδοξος για τις αυριανές Κατατακτήριες και περιμένει να έχει μια καλή μοτοσυκλέτα την Κυριακή, αφού έχουν αλλαχτεί όλα τα πράγματα που θα μπορούσαν να του δημιουργήσουν πρόβλημα. Eπίσης είπε ότι στον Αγώνα οι Ducati είναι λιγότερο επικίνδυνες από ότι είναι στις Κατατακτήριες!

Στην άλλη πλευρά του γκαράζ της Petronas Yamaha, o Valentino Rossi αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, κυρίως με την πρόσφυση στο πίσω λάστιχο. “Ήταν μια ημέρα δύσκολη για μένα. Δουλέψαμε στη φθορά των ελαστικών, βρήκαμε κάτι καλύτερο και ο ρυθμός μου είναι πιο σταθερός. Αλλά συνεχίζω να υποφέρω, ειδικά στο πίσω, στον ένα γύρο. Αύριο θα τσεκάρουμε μια λύση για το πίσω, για να είμαστε πιο γρήγοροι, γιατί το να είσαι εκτός των ΚΑΤ2 είναι πρόβλημα”.

“Ανησυχώ και για το ρυθμό μου γιατί δεν είναι φανταστικός. πρέπει να δουλέψουμε με τη μοτοσυκλέτα και να καταλάβουμε πως να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Βλέπω την κατάταξη και είμαι μακριά από τη δεκάδα”.

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Σήμερα δυσκολεύτηκα

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Πίστευα ότι δεν θα τα κατάφερνα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA