• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuki: Λάθος της ομάδας με τον Mir
O Rins μιλάει για τη φιλοσοφία της GSX-RR
Νέα 02/04/2021 - 00:23

O Joan Mir ήταν το θύμα ενός λάθους της ομάδας, που άργησε να τον φωνάξει να επιστρέψει στα pits και να αλλάξει ένα από τα ελαστικά της περασμένης εβομάδας που είχε βάλει στην GSX-RR κι έτσι δεν είχε χρονο παρά μόνο για έναν γύρο! “Με κάλεσαν να μπω στα πιτς για αλλαγή, αλλά ήταν πολύ αργά. Αυτά τα λάστιχα, έστω λίγο δουλεμένα, έχουν μικρή διαφορά από τα εντελώς καινούργια, αλλά σε αυτό το επίπεδο κάθε λεπτομέρεια παίζει ρόλο”, είπε ο παγκόσμιος Πρωταθλητής, που για 2ο συνεχόμενο ΣΚ θα χρειαστεί να περάσει από τις ΚΑΤ1. 

“Θα είναι δύσκολο να κάνουμε κάτι στις ΕΔ3, αφού από την περασμένη εβδομάδα δεν βρήκαμε λύσεις για να βελτιώσουμε τον ένα γύρο, πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά με τη μοτοσυκλέτα για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα”.

 

Ο Alex Rins από την πλευρά του είπε: “Προφανώς είμαι ευχαριστημένος που είμαι στις ΚΑΤ2, αλλά πραγματικά είμαστε όλοι κοντά. Η κατάσταση της πίστας ήταν διαφορετική από ότι την προηγούμενη εβδομάδα, δεν είχα καλή αίσθηση από το πίσω ελαστικό και αυτό που θέλουμε είναι να έχει δυνατό αέρα αύριο, γιατί οι Ducati υποφέρουν περισσότερο στον αέρα”. 

Αναφέρθηκε και στο πρόβλημα της Suzuki στον ένα γύρο: “ξεκίνησα με την Suzuki το 2017 και πάντα έπρεπε να βελτιωθώ στις Κατατακτήριες. Προφανώς σε κάποιες πίστες πηγαίνουμε καλύτερα από άλλες, αλλά νομίζω ότι αυτό ακολουθεί τη φιλοσοφία της Suzuki που σε “τιμωρεί” το Σάββατο. Προφανώς δεν τα παρατάμε, θα προσπαθούμε να πάμε το όριό μας πιο ψηλά”. 

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Πίστευα ότι δεν θα τα κατάφερνα!

« Προηγούμενο άρθρο

Η στιγμή που καπνοί τυλίγουν την Μ1 του Morbidelli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA