• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar2 MotoGP ΕΔ2: Κυριαρχία Ducati
O Miller φοβερός, 4 στις 5 πρώτες Duc
Νέα 02/04/2021 - 21:48

Ελεύθερες Δοκιμές 2 με χαμηλότερες θερμοκρασίες σε αέρα και άσφαλτο για τον 2ου Αγώνα της χρονιάς στο Κατάρ και πάλι, το TISSOT GP της Doha, όπως επίσημα λέγεται. 

Ο Jack Miller και η Ducati εντυπωσίασαν. Ο Αυστραλός σημείωσε ένα καταπληκτικό χρόνο για Παρασκευή, στο 1.53.145 και πήρε την 1η θέση με τεράστια διαφορά από τους υπόλοιπους! Ο Miller είχε ένα τρομακτικό γλίστρημα στην πρώτη του προσπάθεια με το μαλακό λάστιχο, το έσωσε, βγήκε στα πιτς, πήρε ανάσες και ξαναμπήκε για να οδηγήσει τέλεια! Ο ομόσταυλός του ο Pecco Bagnaia πήρε την 2η θέση, 3 δέκατα πιο πάνω σε χρόνο, με την Ducati να παίρνει τις τρεις πρώτες θέσεις με τον πολύ καλό Johann Zarco που έδειξε ότι σε αυτήν την πίστα είναι πολύ δυνατός. Ο νεοφερμένος Jorge Martin με την Pramac Ducati του, ολοκλήρωσε την επιτυχία της Ιταλικής μάρκας, αφού είναι 5ος, ένα δέκατο πάνω από το χρόνο των προηγούμενων δύο. Ανάμεσά τους στην 4η θέση ο Fabio Quartararo με την εργοστασιακή του Yamaha, έδειξε και πάλι δυνατός στον ένα γύρο. 

O Miller σώζει την πτώση...
O Miller σώζει την πτώση...

Ο Aleix Espargaro επιβεβαίωσε την δυναμική της Aprilia, όντας μισό δέκατο πιο πάνω σε χρόνο.

Ο Francky Morobidelli ήταν η δεύτερη Yamaha, με καλούς γύρους σε όλη τη διάρκεια των ΕΔ2. Η Suzuki είχε τον Alex Rins στην 8η θέση, αλλά ο Joan Mir δεν κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη Παρασκευή να μπει στην πολυπόθητη δεκάδα που οδηγεί απευθείας στις ΚΑΤ2, αφού αύριο το μεσημέρι οι συνθήκες δεν ευνοούν καλούς χρόνους. 

Ο Μaverick Vinales με τη δική του Yamaha στην 9η θέση, έκανε αυτό που πρέπει και έδειξε συγχρόνως σταθερότητα σε καλούς χρόνους. 

Πρώτη Yamaha o Fabio Quartararo
Πρώτη Yamaha o Fabio Quartararo

Τη δεκάδα έκλεισε ο Stefan Bradl, βάζοντας και μια Honda στη δεκάδα.

Miguel Oliveira & Danilo Petrucci με τις ΚΤΜ έμειναν για λίγο εκτός, με πολύ μικρή διαφορά και τους ακολούθησαν οι Mir & Valentino Rossi (Yamaha) που για 1 & 2 δέκατα αντίστοιχα έμειναν εκτός πρόκρισης. 

O Taka Nakagami και ο Alex Marquez ( LCR Honda) έπεσαν, ενώ δεν πήγε καλά ο Pol Espargaro. 

 

Στο συνοδευτικό αρχείο δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά:

Επόμενο άρθρο »

Qatar2 Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar2 Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA