• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar2 MotoGP ΕΔ1: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Aprilia
Ο Aleix Espargaro 1ος
Νέα 02/04/2021 - 17:13

Σε συνθήκες ζέστης (37° αέρας, 47° άσφαλτος), η Aprilia και ο Aleix Espargaro έλαμψαν στις Ελεύθερες Δοκιμές 1 του 2ου συνεχόμενου Αγώνα στο Κατάρ, το TISSOT GP της Doha, όπως επίσημα λέγεται. 

Ο Ισπανός της Ιταλικής μάρκας οδήγησε σταθερά γρήγορα και ήταν ο καλύτερος και σε ρυθμό, αφήνοντας στη 2η θέση τον Alex Rins με την Suzuki που στο τέλος έκανε έναν γρήγορο γύρο. Ο νικητής της Κυριακής που πέρασε, ο Maverick Vinales με την Yamaha M1 είναι στην 3η θέση, με διαφορά μικρότερη από ένα δέκατο του δευτερολέπτου από τον πρώτο. 

Συνεχίζει την εκπληκτική απόδοση που είχε στον Αγώνα ο Rookie Jorge Martin με την Pramac Ducati, που είναι 4ος μπροστά από τον Francky Morobidelli που αντιμετώπισε προβλήματα με τον κινητήρα της μοτοσυκλέτας του δύο φορές. Θα είναι κρίμα να χάσει τόσο νωρίς έναν κινητήρα, κάτι που είχε πάθει στο περσινό πρωτάθλημα. 

 

Ευχάριστη έκπληξη η 6η θέση του Danilo Petrucci με την ΚΤΜ, που ξεκίνησε δυναμικά το δεύτερο τριήμερο στο Κατάρ. Έτσι έχουμε 5 κατασκευαστές στις 6 πρώτες θέσεις, ενδεικτικό της βελτίωσης όλων, μετά από τον 1ο αγώνα της χρονιάς στην ίδια πίστα. 

Quartararo (Yamaha) & Mir (Suzuki) ακολουθούν, μπροστά από την πρώτη Honda που είναι αυτή του Stefan Bradl στην 9η θέση, αλλά με διαφορά μόλις 0.614 του δευτερολέπτου. O Taka Nakagami (Honda) κλείνει την πρώτη δεκάδα.

O Valentino Rossi (Yamaha) έμεινε στην 17η θέση 1.1'' από τον πρώτο. 

Το βραδάκι, με την πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται να αλλάξουν αρκετά πράγματα, καθώς θα είμαστε πιο κοντά στην ώρα του Αγώνα της Κυριακής, αλλά και στο τέλος των ΕΔ2 θα μπουν τα μαλακά λάστιχα, ώστε όλοι να κυνηγήσουν την πρόκριση στις Κατατακτήριες 2.

 

Στο συνοδευτικό αρχείο δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά:

Επόμενο άρθρο »

Qatar2 Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

H LCR Honda γιορτάζει 25 χρόνια στα GP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα