• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Υπάρχουν και θετικά!
Ελπίζω να λύσουμε τα θέματα με τα λάστιχα
Νέα 30/03/2021 - 16:02

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι το περασμένο Σ/Κ ήταν ένα που γρήγορα στην Petronas (για τη μεγάλη κατηγορία) θα θέλουν να ξεχάσουν. Μετά τις πολύ καλές κατατακτήριες και τις ελπίδες που γεννήθηκαν για μια καλή παρουσία του Valentino στον Αγώνα, τα δεδομένα άλλαξαν. Τόσο ο Valentino, όσο και ο Franco Morbidelli – για διαφορετικούς λόγους – δεν κατάφεραν να κάνουν τον Αγώνα που ήθελαν.

Τώρα θα πρέπει να μελετήσουν τις τηλεμετρίες και να ετοιμαστούν για την επόμενη «μάχη» που θα γίνει αυτό το Σ/Κ και πάλι στην Losail, στο Qatar. Ο Valentino το ξέρει καλά αυτό και λέει: «Περιμέναμε περισσότερα από αυτόν τον Αγώνα, αλλά είχα δυσκολίες με το πίσω ελαστικό. Πάντως υπάρχουν και κάποια θετικά, πάνω στα οποία μπορούμε να πατήσουμε για τον επόμενο Αγώνα. Άλλωστε η 4η θέση στις κατατακτήριες ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα».

«Ήταν ο ταχύτερός μου γύρος σ’ αυτή την πίστα και είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα. Τώρα, για τις επόμενες ημέρες, έχουμε λίγο χρόνο να αναλύσουμε τις τηλεμετρίες πριν τις πρώτες ΕΔ1. Ελπίζω να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που είχαμε. Μόνο έτσι θα βελτιώσουμε την αίσθησή μου πάνω στη μοτοσυκλέτα και θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Επόμενο άρθρο »

Νέα ρεκόρ για τα ελαστικά MICHELIN MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Morbidelli: Ένοιωθα σαν παράλυτος στον Αγώνα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα