• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar1 Moto2 ΕΔ2: Επίδειξη δύναμης από Lowes!
Νέα 26/03/2021 - 19:40

Με μια επίδειξη δύναμης στην πίστα Losail στο Qatar, για τον πρώτο Αγώνα της χρονιάς, ο Sam Lowes πήρε την πρώτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας για την κατηγορία της Moto2. Ο Βρετανός δεν είχε αντίπαλο σε ρυθμό Αγώνα αλλά ούτε και στον ένα γύρο, αφού από το ξεκίνημα του 40λεπτου είχε το πάνω χέρι σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Το 1:58.959 ήταν ο καλύτερος χρόνος από οδηγό της Moto2 και κράτησε πίσω του για ένα δέκατο τον Marco Bezzecchi. Ο Ιταλός ήταν και πάλι η μεγαλύτερη απειλή του Lowes, ενώ πίσω τους πήρε θέση ο Joe Roberts που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον περσινό Αγώνα στην πίστα και κάτι τέτοιο θέλει να κάνει και φέτος. Ο τέταρτος πιο γρήγορος στην πίστα ήταν ο Xavi Vierge που άφησε πίσω του την μέτρια εμφάνιση στις ΕΔ1 και ανέβηκε στις μπροστά θέσεις.

Τον πέμπτο χρόνο έκανε ο Remy Gardner, με τον Bo Bendsneyder να είναι λίγο πιο πίσω του και να συνεχίζει να στέλνει ελπιδοφόρα μηνύματα φέτος, που αγωνίζεται με πλαίσιο της Kalex. Η Kalex που κυριάρχησε και σήμερα, με 12 μοτοσυκλέτες της να είναι στις 14 πρώτες θέσεις και μόνο τους Jorge Navarro (Speed Up/Boscoscuro) και Aron Canet (Speed Up/Boscoscuro) να αποτελούν εξαίρεση.

Επόμενο άρθρο »

Η νέα γκάμα ελαστικών MICHELIN MotoGP™

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar1 Moto3 ΕΔ2: Μνήμες ’19 ξύπνησε ο Kaito Toba!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα