• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar MotoGP ΕΔ1: Με σκληρά ελαστικά πρώτος ο Morbidelli!
Νέα 26/03/2021 - 15:59

Ο Franco Morbidelli ήταν ο μόνος στην πίστα με σκληρά ελαστικά μπροστά και πίσω στη μοτοσυκλέτα του, ένας συνδυασμός που τον ώθησε στο να πάρει την 1η θέση στις ΕΔ1! Ο Ιταλός με τις Βραζιλιάνικες ρίζες έδειξε και πάλι το υψηλό του επίπεδο και πάνω στην Μ1 του 2019 (σε σημαντικό βαθμό) και χωρίς το νέο πλαίσιο της Yamaha, έκανε μια πάρα πολύ καλή παρουσία σήμερα το μεσημέρι.

Ήταν ο μόνος με χρόνο κάτω από το 1:55 ενώ πίσω του πήρε θέση ένας οδηγός που μπορεί να κάνει την έκπληξη στο Qatar. Ο λόγος για τον Aleix Espargaro που όπως και στα τεστ, έτσι και τώρα, δείχνει ότι η νέα RS-GP δουλεύει καλά στην πίστα Losail και μπορεί να κάνει ζημιές στον Αγώνα της Κυριακής. Ο Aleix είχε χρόνο 1:55,046 με τον Jack Miller να είναι πίσω του για 66χιλ. Ο Αυστραλός, πρώτος στα συνδυασμένα αποτελέσματα των δοκιμών στην πίστα αυτή πριν από 10 ημέρες, δείχνει ότι μπορεί να πάρει τη «σκυτάλη» από τον Andrea Dovizioso στην Losail και να διεκδικήσει τη νίκη την Κυριακή.

Στις τρεις πρώτες θέσεις είχαμε τρεις διαφορετικούς Κατασκευαστές με μεταξύ τους διαφορές κάτω από τα δύο δέκατα! Τέταρτος ήταν ο Fabio Quartararo, ως εργοστασιακός πλέον οδηγός της Yamaha, με τον ομόσταυλό του, τον Maverick Vinales, να είναι έκτος. Ανάμεσά τους πήρε θέση ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κατηγορίας, ο Joan Mir, με διαφορά μόλις τρία δέκατα από την κορυφή. Στη δεκάδα ήταν και οι Alex Rins, Franscesco Bagnaia, Valentino Rossi και Miguel Oliveira.

Επόμενο άρθρο »

Qatar1 Moto2 EΔ1: «Μάχη» ανάμεσα σε Bezzecchi και Lowes!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar1 Moto3: Ο Pedro Acosta 89χιλ μπροστά από τον Binder!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα