• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Ο Dovi στην Aprilia;
Θα κάνει τεστ, μερικές έκτακτες συμμετοχές και το ’22 επιστρέφει!
Νέα 19/03/2021 - 14:41

Ο Andrea Dovizioso με την Aprilia ήταν κάτι που ο Carlo Pernat είχε προβλέψει πριν από μερικές εβδομάδες. Τώρα ο έμπειρος μάνατζερ  επαναφέρει το θέμα, με δηλώσεις του στο Ιταλικό gpone.com: «Ο Andrea συμφώνησε να κάνει αυτό το τεστ. Είναι πεπεισμένος, δεδομένης της δυναμικής που έδειξε η μοτοσυκλέτα στα τεστ. Προφανώς και δεν θα το κάνει δωρεάν. Αν και ακόμα δεν έχει ακουστεί κάτι για συμβόλαιο. Το σενάριο προφανώς προβλέπει διάφορα τεστ, κάποιες έκτακτες συμμετοχές και να επιστρέψει στο Πρωτάθλημα το 2022».

Ο Dovi θα οδηγήσει την RS-GP στις 12 Μαρτίου, στις δοκιμές της Jerez, με την κατηγορία MotoE να είναι και αυτή στην πίστα. «Είμαι σίγουρος ότι ο Αντρέα θα εξελίξει πολύ σωστά τη μοτοσυκλέτα, αλλά και στην Aprilia έχουν επενδύσει πολύ περισσότερο απ’ ότι την περασμένη χρονιά, επιβεβαιώνοντας ότι φέτος ίσως είναι το σημείο καμπής γι’ αυτούς».

«Ο Dovi μπορεί να μην κέρδισε τον Τίτλο, αλλά ήταν ο πρώτος και ο μόνος από τους κοινούς θνητούς που μπόρεσε να παλέψει με τον Marquez, κερδίζοντας τον σε κάποιες περιστάσεις στην τελευταία στροφή. Νομίζω ότι ο Dovi θα ήθελε να αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα και φέτος, αλλά δεν βρήκε την ευκαιρία που θα τον ικανοποιούσε».

Επόμενο άρθρο »

Η παρουσίαση της Max Racing Team

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Οι 10 υψηλότερες τελικές των τελευταίων 5 ετών!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA