• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Θετικό τεστ για την Ducati στο Misano
Νέα 18/03/2021 - 11:10

Ο Michael Ruben Rinaldi ήταν ο ταχύτερος οδηγός την τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Misano για τα WSBK, ενώ ο ομόσταυλός του Scott Redding, τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Για το μεγαλύτερο διάστημα των δοκίμων το δίδυμο της Ducati ήταν στις τρεις πρώτες θέσεις, μαζί με τον Toprak Razgatlioglu.

Στο τέλος των δοκιμών, ο Rinaldi έδειξε τρομερή ταχύτητα για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Τούρκου συναθλητή του και να πάρει την πρώτη θέση. Μιλώντας μετά το τέλος των δοκιμών, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τις δύο ημέρες εδώ. Είχαμε ένα πολύ έντονο πρόγραμμα αλλά καταφέραμε να συγκεντρώσουμε πολλές πληροφορίες. Η αίσθηση που έχω είναι πολύ καλή όπως και ο ρυθμός αγώνα μου. Ωστόσο έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε στον ένα γύρο».

Φετινός στόχος για την Ducati είναι να πάρει το πρωτάθλημα στα WSBK, για πρώτη φορά μετά το 2011 και τον Carlos Checa. Αιχμή του δόρατος της ομάδας είναι σίγουρα ο Scott Redding. «Δουλέψαμε πολύ σε πολλές λύσεις», δήλωνε μετά τις δοκιμές ο Βρετανός. «Στόχος μας ήταν να βελτιώσουμε την αίσθησή μου πάνω στη νέα μοτοσυκλέτα. Κάναμε σημαντικά βήματα μπροστά, αλλά υπάρχουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να φτιάξουμε. Νομίζω ότι αυτό το τεστ ήταν εξαιρετικά θετικό γιατί δουλέψαμε πολύ με τα φθαρμένα ελαστικά, χωρίς να σκεφτόμαστε τους χρόνους».

Επόμενο άρθρο »

Ago: Όταν θα είναι 100% έτοιμος, θα κερδίσει και πάλι τον Τίτλο

« Προηγούμενο άρθρο

Πετυχημένο τεστ στο Mugello για τον Γιάννη Περιστερά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα