• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aspar Team: 30 χρόνια στους αγώνες
Με παρελθόν αλλά και μέλλον
Νέα 25/03/2010 - 06:59

Ο Jorge Martinez “Aspar” έκλεισε 30 χρόνια στους αγώνες, τόσο σαν αναβάτης, όσο και σαν ιδιοκτήτης ομάδας. Η πλούσια αγωνιστική του ιστορία ξεκινάει το 1979, σαν αγωνιζόμενος, με πιο πρόσφατο σταθμό τον περσινό παγκόσμιο τίτλο της ομάδας στα 125cc.

Σε μια τελετή που έγινε στο Μουσείο Φυσικής της Valencia η ομάδα γιόρτασε τα γενέθλιά της και ταυτόχρονα παρουσίασε τα σχέδιά της για το 2010. Ανάμεσα στους καλεσμένους εντοπίσαμε και ονόματα σαν των Alex Crivillé, Ángel Nieto, Juan Bautista Borja, Jerónimo Vidal, Arnaud Vincent, Ángel Rodríguez, Héctor Barberá, Héctor Faubel, Sergio Gadea, Julián Miralles Jr, Mateo Túnez, Álex de Angelis, Álvaro Bautista, Bradley Smith, Julián Simón, Mike Di Meglio, Nico Terol και πολλά ακόμα.

Στον ίδιο χώρο υπήρχε και μια μίνι έκθεση 29 μοτοσυκλετών. Ανάμεσά τους και οι Derbi πάνω στις οποίες ο Aspar πήρε του παγκόσμιους τίτλους του ανάμεσα στο 1988 και 1996, αλλά και οι Aprilia με τις οποίες η ομάδα κέρδισε τίτλους το 2006, 2007 και 2009.

Η τελετή έκλεισε με την παρουσίαση των αγωνιστικών ομάδων για το 2010: Bancaja Aspar 125, Mapfre Aspar Moto2 και Páginas Amarillas Aspar MotoGP.

O Jorge Martinez
O Jorge Martinez 'Aspar' στα νιάτα του, όταν μεσουρανούσε με Derbi

Επόμενο άρθρο »

Jorge Lorenzo: Είσαι και μαρτυριάρης...

« Προηγούμενο άρθρο

H Ducati χωρίς πλαίσιο και στην παραγωγή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA