• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Repsol Honda Team: Επίσημη παρουσίαση στη Μαδρίτη
Νέα 15/03/2010 - 05:15

Ο Dani Pedrosa ήταν το πρόσωπο της βραδιάς στην τελετή της επίσημης παρουσίασης της ομάδας της Repsol Honda για το 2010. Μπροστά σε 7.000 φίλους του ο Dani ανέβηκε στην σκηνή οδηγώντας μια μοτοσυκλέτα trial, ενώ ταυτόχρονα η αγωνιστική Honda RC212V κατέβαινε στην σκηνή από την οροφή.

 

Η παρουσίαση έγινε στο Palacio de Deportes και συνέπεσε με τον αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Trial που έγινε εκεί. Ο ομόσταυλος του Dani, ο Andrea Dovizioso ήταν απών από την παρουσίαση, λόγω... γρίπης. Ο πυρετός που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες τον κράτησε στο κρεββάτι, ειδικά ενόψει των τελευταίων επίσημων δοκιμών και της έναρξης του πρωταθλήματος, που είναι επικίνδυνα κοντά.

 

Φέτος είναι η 16η χρονιά συνεργασίας της Repsol με την Honda και η ομώνυμη ομάδα είναι από τις πιό αναγνωρίσιμες στα MotoGP. Οι Pedrosa και Dovizioso θα ριχτούν στην μάχη του πρωταθλήματος με όπλο τους την RC212V, η οποία για το 2010 έρχεται με νέο πλαίσιο, ψαλίδι και πακέτο ηλεκτρονικών.

 

“Είναι φανταστικά που είμαι εδώ και βλέπω την υποστήριξη όλων αυτών των φίλων μας. Μου δίνει απίστευτο κουράγιο και δύναμη για να πολεμήσω για τους στόχους μας που είναι ξεκάθαροι: Βελτίωση σε όλους τους τομείς και νίκες. Ξεκινάω τη χρονιά με πολύ καλή διάθεση και είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση αφού έκανα πολλή προπόνηση τον χειμώνα και ξεκουράστηκα αρκετά. Στις δοκιμές της Sepang δεν κάναμε όση δουλειά θέλαμε, όμως έχουμε ακόμα μπροστά μες δύο γεμάτες μέρες δοκιμών στο Qatar. Θέλουμε να τις εκμεταλλευτούμε στο έπακρο και αν τα καταφέρουμε θα ξεκινήσουμε την σεζόν πολύ βελτιωμένοι. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα δήλωσε μεταξύ άλλων ο Dani.

 

Ο άρρωστος Andrea Dovizioso έστειλε μήνυμα από το σπίτι του στο Forli:

“Αν θα ήθελα όσο τίποτ' άλλο να βρίσκομαι εκεί, δυστυχώς η γρίπη με καθήλωσε σπίτι. Προτεραιότητα έχει το να είμαι έτοιμος για τις δοκιμές του Qatar. Κοινός στόχος μας σαν ομάδα είναι να είμαστε αξιόμαχοι από τον πρώτο αγώνα και να παίζουμε για τις πρώτες θέσεις σε κάθε αγώνα. Δουλέψαμε σκληρά γι΄ αυτό όλον τον χειμώνα. Η Honda βελτίωσε την μοτοσυκλέτα σε όλα τα επίπεδα και εμείς σαν αναβάτες επικεντρωθήκαμε στο να βελτιώσουμε την δική μας κατάσταση. Γνωρίζουμε πως δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα τα δώσουμε στον αγώνα με τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου κάθε Κυριακή. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι στην Repsol Honda για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Επόμενο άρθρο »

GP250: Επιστροφή στην δράση

« Προηγούμενο άρθρο

Ουάου, τι θέαμα στην F1!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA