• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Video: Battlax Hypersport S21 στο Abu Dhabi!
Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για το S21
Τεστ-Μοντέλα 05/03/2021 - 19:33

Η Bridgestone διάλεξε για την παρουσίαση του Battlax Hypersport S21 την πίστα της Formula 1 Yas Marina στο Abu Dhabi, μάλιστα για την πρώτη παρουσίαση ελαστικού που έγινε κάτω από το φως των προβολέων!

Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του νέου ελαστικού είναι το προφίλ της κορώνας του μπροστινού ελαστικού που είναι τώρα μικρή και τριγωνική, ώστε να προσφέρει καλύτερη κατευθυντικότητα και περισσότερη ακρίβεια χειρισμού, με μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής με την άσφαλτο, ενώ συγχρόνως η αίσθηση είναι ουδέτερη και φυσικά υπάρχει μαλακότερη γόμα στα πλαϊνά και σκληρότερη στο κέντρο, που δίνουν μεγαλύτερη σταθερότητα στο πλάγιασμα. Τεχνολογία από MotoGP δηλαδή, που ειδικά στο μπροστινό έχει αφήσει εποχή!

 

Το πίσω ελαστικό έχει μια φαρδύτερη κορώνα και μαζί με ανανεωμένη ζώνη στον σκελετό, αλλά και τη θέση του χαράγματος, αναβαθμίζει την άισθηση και αυξάνει τη σταθερότητα. Με την πιο σλικ σχεδίαση στις άκρες η επιφάνεια επαφής δίνει λιγότερο γλίστρημα και αυτό με τη σειρά του μειώνει τη φθορά και αυξάνει δραματικά την διάρκεια ζωής του! Το πίσω είναι ένα 5γομο ελαστικό, αφού δίπλα στην κεντρική πιο σκληρή γόμα, υπάρχει μια μεσαία και στην άκρη μια πιο μαλακή γόμα!

 

Οι περισσότερες από τις βελτιώσεις του S21 έγιναν με τη χρήση από την Bridgestone του νέου Ultimate Eye (U-EYE), που έιναι μια νέα τεχνολογία που αναπτύχθηκε μέσα στην ιαπωνική εταιρία για την εξέλιξη των ελαστικών του MotoGP. To S21 είναι το πρώτο λάστιχο παραγωγής που αναπτύχθηκε μέσω αυτής της τεχνολογία που προσομοιάζει τη συμπεριφορά του ελαστικού κάτω από διαφορετικές συνθήκες και ταχύτητες, αναλύεει την επιφάνεια επαφής, την κατανομή της πίεσης του ελαστικού και βοηθάει στην βελτιστοποίηση της γόμας, του σχεδιασμού της χάραξης, του σκελετού και του προφίλ.

Δείτε το σχετικό βίντεο που προνλήθηκε στην εκπομπή GRAND PRIX της COSMOTE TV

 

Επόμενο άρθρο »

Video: BMW R18 First Edition

« Προηγούμενο άρθρο

Νέες Aprilia SX125 & RX125

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα