• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ VALENCIA: O Stoner πήρε την 9η pole position της χρονιάς
Η κυριαρχία του συνδυασμού ήταν σαρωτική φέτος
Νέα 25/10/2008 - 00:00
Ο Casey Stoner και η Ducati Desmosedici GP8 πήραν για 9η φορά φέτος την καλύτερη θέση στην εκκίνηση. Η κυριαρχία του συνδυασμού, με τη βελτίωση της Bridgestone στα μαλακά λάστιχα, ήταν σαρωτική φέτος και ο Stoner κέρδισε το σχετικό έπαθλο που ήταν μια BMW, με μεγαλύτερη ευκολία από ότι πέρυσι. Ο Αυστραλός κατάφερε λίγο πριν το τέλος να κάνει έναν πολύ καλό γύρο, με χρόνο 1:31.502 όταν η πίστα είχε στεγνώσει τελείως και οι συνθήκες ήταν πολύ καλές. Να σημειώσουμε ότι στο μέσον των δοκιμών κάποιες σταγόνες ανάγκασαν τις περισσότερες ομάδες να αλλάξουν στρατηγική και να βάλουν τα μαλακά λάστιχα πριν τελειώσουν με τις ρυθμίσεις για αγώνα. Η Ducati και ο Stoner αποφάσισαν να συνεχίσουν τις δοκιμές για τις σωστές ρυθμίσεις αγώνα και τελικά η βροχή δεν ήλθε δικαιώνοντας την επιλογή.

O Dani Pedrosa και η Honda του με τα λάστιχα της Bridgestone είχαν μια καλή εμφάνιση και πήραν τη 2η θέση, μόλις 0.053 του δευτερολέπτου πίσω και 0.148 μπροστά από τον Nicky Hayden που δεν κατάφερε να αποχαιρετήσει την Honda και την Michelin με μια pole position. Η κόντρα πάντως με τον Alberto Puig συνεχίζεται και πονοκεφαλιάζει τους ιθύνοντες του Honda Racing.

O Colin Edwards και ο James Toseland έδωσαν στην Tech3, τη δορυφορική ομάδα της Yamaha, ένα ακόμη καλό αποτέλεσμα, ενώ οι εργοστασιακοί οδηγοί της ιαπωνικής εταιρίας, ο Jorge Lorenzo και ο Valentino Rossi έμειναν στις θέσεις 7η και 10η αντίστοιχα. Ο Ιταλός σούπερ-σταρ δεν κατάφερε να βρει τις σωστές ρυθμίσεις για τη μοτοσυκλέτα του που έχει πρόβλημα στις εξόδους των στροφών. Ελπίζει να κάνει κάτι καλό αύριο το πρωί στο ζέσταμα, σε μια πίστα στην οποία δεν πάει καλά τα τελευταία χρόνια.

O Randy De Puniet με την LCR Honda παρά την 22η πτώση της χρονιάς, σημείωσαν τον 6ο χρόνο και ξεκινούν από τη 2η σειρά της εκκίνησης. Οι Capirossi με Suzuki και Dovizioso με Honda είναι στις θέσεις 8 και 9 ανάμεσα στις δύο εργοστασιακές Yamaha που προαναφέραμε.

Όλα λοιπόν θα κριθούν από τον καιρό αύριο και από το πόσο κοντά στις ιδανικές ρυθμίσεις θα πέσουν οι 10 πρώτοι οδηγοί.

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ VALENCIA: O Stoner το μεγάλο φαβορί

« Προηγούμενο άρθρο

ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
MOTOGRANDPRIX & RACING ΣΤΟ "The Mall"

Χορηγοί