• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
CFMOTO 300SR
Μια προσιτή Sport Racing μοτοσυκλέτα
Νέα Αγοράς 25/02/2021 - 00:55

H 300SR είναι μια Sport Racing μοτοσυκλέτα, και αυτό ακριβώς σημαίνει το SR στο όνομα της. Η CFMOTO εξέλιξε μια μοτοσυκλέτα υψηλής ποιότητας με ξεχωριστή σχεδίαση, άμεσο χειρισμό και εξαιρετική οδική συμπεριφορά, στοχεύοντας την κορυφή των μικρών σπόρ μοτοσυκλετών.

Η 300SR απευθύνεται σε αυτούς που ψάχνουν μια μοτοσυκλέτα που καλύπτει τις καθημερινές τους μετακινήσεις, θα τους συντροφεύει στις κοντινές τους αποδράσεις, και παράλληλα θα ανεβάζει την αδρεναλίνη τους όταν τη βάλουν στην πίστα.

Play to win:
Η 300SR της CFMOTO δεν είναι το απόλυτο όπλο για αγώνες και πρωταθλήματα, είναι όμως η μοτοσυκλέτα που σε προκαλεί να παίξεις μαζί της και να κερδίσεις. Να κερδίσεις έντονες εμπειρίες, να ευχαριστηθείς αγωνιστική οδήγηση και να διασκεδάσεις. Και μπορείς να την κάνεις δική σου με μόλις 3.990€, και μάλιστα άμεσα, αφού έρχεται στην Ελλάδα μέσα στον Φεβρουάριο.

 

Design
Επιθετική σχεδίαση με γραμμές που επιδεικνύουν το δυναμικό DNA της 300SR. Όψη που φωνάζει για την ταχύτητα και την συμπεριφορά της. Λεπτομέρειες που δείχνουν την τεχνολογια της.

Εργονομία
Εξελιγμένη από αγωνιζόμενους για αγωνιζόμενους, η εργονομία της 300SR είναι στοχευμένη στην χρήση στην πίστα. Το χαμηλά τοποθετημένο τιμόνι και η επιθετική θέση προδιαθέτουν για sport οδήγηση, που όμως δεν είναι κουραστική και στην καθημερινή οδήγηση.

Φώτα LED
Τα φωτιστικά σώματα είναι εξ’ολοκλήρου LED που εξασφαλίζουν πολύ ισχυρό φωτισμό, αλλά και χαρίζουν στο 300SR την ξεχωριστή επιθετική σχεδιαστική του ταυτότητα

Κινητήρας
Ο μονοκύλινδρος, υδρόψυκτος κινητήρας των 292.4cc έχει δύο εκκεντροφόρους επι κεφαλής και παράγει με ευκολία 29.1 ίππους στις 8750 σαλ. και 25.3 Nm στις 7250 σαλ.. Ο κινητήρας της 300SR έχει δύο εκκεντροφόρους επί κεφαλής, που οδηγούν απευθείας τις βαλβίδες, ελαχιστοποιώντας την αδράνεια των κινούμενων μηχανικών μερών, πράγμα που εξασφαλίζει την ευστροφία του κινητήρα και την άμεση απόκρισή του στις εντολές του αναβάτη. Η ευστροφία του και η άπλετη ροπή του, χαρίζουν στην 300SR επιδόσεις που ενθουσιάζουν και δύναμη που αποδίδεται γραμμικά και ομαλά για να έχετε πάντα τον απόλυτο έλεγχο της μοτοσυκλέτας, είτε στον δρόμο είτε στην πίστα.

BOSCH EFI
Ο ηλεκτρονικός εγκέφαλος και το σύστημα ψεκασμού της BOSCH διασφαλίζει τον ακριβή έλεγχο του κινητήρα και την βελτιστοποίηση της ανάφλεξης, για να έχετε κορυφαία οικονομία καυσίμου αλλά και την μέγιστη απόδοση.

Αυλοί και Θάλαμος καύσης
Ο αυλός εισαγωγής και ο θάλαμος καύσης της CFMOTO 300SR είναι σχεδιασμένα για να επιτυγχάνουν την βέλτιστη ανάμιξη του αέρα με το καύσιμο, άρα μέγιστη απόδοση με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση.

Dual-Coated Piston
Τα έμβολα έχουν δύο διαφορετικές επικαλύψεις. Στην φούστα για να μειώνει την τριβή βελτιώνοντας την απόδοση, και στην κεφαλή του εμβόλου θερμομονωτική που βελτιώνει την απόδοση της καύσης και μειώνει την κατανάλωση.

Κυλινδροκεφαλή
Η κυλινδροκεφαλή έχει σχεδιαστεί με εξειδικευμένη τεχνολογία μείωσης του θορύβου, ώστε να έχει μειωμένους κραδασμούς από την αλυσίδα των εκκεντροφόρων, με αποτέλεσμα πιο ήσυχη και αποδοτική λειτουργία του κινητήρα.

Άξονας εξισορρόπησης
Ο κινητήρας της 300SR είναι εφοδιασμένος με ενσωματωμένο άξονα εξισορρόπησης, που χαρίζει ευστροφία, ομαλότερη λειτουργία και λιγότερους κραδασμούς. Για καλύτερη άνεση και υψηλότερη απόδοση.

Φρένα
Τα πανίσχυρα φρένα της 300SR σας επιτρέπoυν να παίξετε δυνατά και να φρενάρετε δυνατότερα. Τα φρένα έχουν τετραπίστονες δαγκάνες με αντικρυστά έμβολα και δίσκο των 292 χιλ. εμπρός, και πλευστή πίσω δαγκάνα με δίσκο 220 χιλ. To σύστημα πέδησης της 300SR είναι πανέτοιμο να ανταπεξέλθει όχι μόνο στις καθημερινές προκλήσεις, αλλά και στις αυξημένες απαιτήσεις της οδήγησης στην πίστα, προσφέροντας άμεση απόκριση, σταθερή απόδοση και πολύ καλή αίσθηση. Επίσης είναι έτοιμο να του προσαρμόσετε δίσκους διαφόρων μεγέθους, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

CONTINENTAL ABS
Σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος ανάγκης, το έξυπνο ABS της Continental εκμηδενίζει την πιθανότητα μπλοκαρίσματος των τροχών, και βοηθάει να διατηρηθεί ο έλεγχος της μοτοσυκλέτας, αυξάνοντας το επίπεδο ασφάλειας.

TFT πίνακας οργάνων
Ο ολοκαίνουργιος πίνακας οργάνων αποτελείται από μια έγχρωμη οθόνη TFT που ρυθμίζει αυτόματα την φωτεινότητα της ανάλογα με τoν φωτισμό του περιβάλλοντος. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δυο προγράμματα απεικόνισης (Sport και Eco), που παρουσιάζουν με διαφορετικά γραφικά ένα πολύ μεγάλο πλήθος πληροφοριών, από τις στροφές του κινητήρα, την ταχύτητα κίνησης και την επιλεγμένη σχέση, μέχρι και πληροφορίες από το συνδεδεμένο κινητό τηλέφωνο.

H CFMOTO θα διαθέτει και μια σειρά αξεσουάρ για την 300SR, για να καλύψει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των αναβατών. Τα Kit θα είναι σταδιακά διαθέσιμα, και μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνουν : Αναβαθμισμένες μανέτες, προστετευτικά για τις μανέτες, κ.α.

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Brembo κιτ "μισού μοχλού" για την RCS CorsaCorta

« Προηγούμενο άρθρο

​Ducati Smart Jacket

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα