• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Binder: Έχουμε ένα πανίσχυρο σύνολο!
Νέα 12/02/2021 - 14:06

Τρία Grand Prix ήταν αρκετά για τον Brad Binder να δείξει τη δυναμική της ΚΤΜ, κατακτώντας την πρώτη νίκη του Αυστριακού εργοστασίου στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ήταν ο περσινός Αγώνας στο Brno, μετά τα δύο GP στην Jerez, όπου ο Ν. Αφρικανός έβαζε τη μοτοσυκλέτα του στην 1η θέση, σκορπώντας χαμόγελα στο γκαράζ της ομάδας.

 

Μπορεί στη συνέχεια να μην κατάφερε να επιστρέψει στο βάθρο, ωστόσο τα θεμέλια για την καλύτερη σεζόν της ΚΤΜ στο Πρωτάθλημα είχαν μπει.

 

Με την παρουσίαση της ΚΤΜ και των νέων της χρωμάτων, τα οποία θα δείτε ΕΔΩ, ο Binder έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ενόψει του 2021.

 

«Το 2020 καταφέραμε και πετύχαμε πολλά πράγματα», σχολιάζει ο Binder. «Πήραμε μερικά καλά αποτελέσματα και προφανώς και την 1η νίκη της KTM».

 

«Αυτό ήταν το βασικό, αλλά υπήρχαν και στιγμές μέσα στη χρονιά που είχαμε τη δυναμική – και το καταλάβαινες – να κάνουμε πολλά περισσότερα».

 

«Σίγουρα τώρα το περιθώριο βελτίωσης είναι αρκετά πιο μικρό. Πιστεύω ότι πέρυσι, παρά τη μικρή κοιλιά που κάναμε στα μέσα της, βελτιωνόμασταν συνεχώς».

 

«Κι ένοιωθα ότι βελτιωνόμουν όχι μόνο ως προς τα αποτελέσματα, αλλά και στην προσέγγισή μου στο Σ/Κ αλλά και σε κάθε session ξεχωριστά».

 

«Τώρα πραγματικά πιστεύω ότι έχουμε ένα πανίσχυρο σύνολο! Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και είμαι σούπερ ανυπόμονος να επιστρέψω στη μοτοσυκλέτα μου».

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Ο Brad Binder και η ΚΤΜ

« Προηγούμενο άρθρο

Τα νέα χρώματα των KTM και Tech3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA