• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Uccio: Σε 6-7 Αγώνες θα ξέρουμε για τον Vale!
Ήρθε η ώρα για την VR46 και το MotoGP!
Νέα 04/02/2021 - 14:58

Στο πρώτο διάστημα της νέας αγωνιστικής σεζόν του 2021, τόσο ο Valentino Rossi όσο και η VR46, η ομάδα του, θα έχουν μερικές σημαντικές αποφάσεις να πάρουν.

 

Πρώτα-πρώτα σε ό,τι αφορά στον Vale, ο Ιταλός έχει υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με την Petronas Yamaha. Επομένως όλοι θα περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει στο μέλλον.

 

«Πολλά θα εξαρτηθούν μέσα στους Αγώνες. Μετά από 6-7 Grand Prix θα δούμε αν το διασκεδάζει και πόσο ανταγωνιστικός θα είναι. Τότε θα αποφασίσουμε».

 

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον αγαπημένο φίλο και δεξί χέρι του Rossi, τον Alessio UccioSalucci.

 

Η δεύτερη μεγάλη απόφαση έχει να κάνει με την VR46 και το αν θα είναι ως ξεχωριστή και αυτόνομη συμμετοχή στο paddock της μεγάλης κατηγορίας από το 2022 και μετά.

 

Η VR46 θα έχει έμμεση παρουσία στη μεγάλη κατηγορία, αφού ο Luca Marini – ο ετεροθαλής αδελφός του Rossi – θα αγωνίζεται με τα χρώματά της στην Avintia.

 

Ο Luca θα είναι ο τρίτος μαθητής από την Ακαδημία του Vale που φτάνει στη μεγάλη κατηγορία, μετά τους Morbidelli και Bagnaia.

 

Στο μέλλον, όπως φαίνεται, θα ακολουθήσουν οι Marco Bezzecchi και Celestino Vietti.

 

«Έχει έρθει η ώρα να σκεφτούμε και για ομάδα στη μεγάλη κατηγορία. Τα παιδιά στην Ακαδημία έχουν εξελιχθεί πιο γρήγορα απ’ ότι περιμέναμε», λέει ο Uccio.

 

«Ένα τέτοιο βήμα είναι μεγάλο και από οικονομικής άποψης. Δεν ξέρουμε και με ποια μοτοσυκλέτα θα πάμε, αν και σίγουρα η καρδιά μας είναι με την Yamaha».

 

Όπως όλα τα συμβόλαια των ομάδων, έτσι και αυτό της Petronas λήγει φέτος. Σίγουρα όμως θα ανανεώσει και για μετά το 2022.

 

Το σημαντικό είναι ότι και οι δυο πλευρές, τόσο η Yamaha όσο και η Petronas, εμφανίζονται βέβαιες ότι θα ανανεώσουν το συμβόλαιό τους.

 

Έτσι δεν αποκλείεται να συνεργαστεί η VR46 με την Πρωταθλήτρια GSX-RR της Suzuki, η οποία ακόμα δεν έχει ανακοινώσει ποια θα είναι η δορυφορική της ομάδα για το ’22.

 

Αν τελικά η VR46 μπει στη μεγάλη κατηγορία το 2022, δεν αποκλείεται ένας από τους οδηγούς της να είναι και ο ιδιοκτήτης της, ο Valentino Rossi!

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Στις 22 Φεβρουαρίου η παρουσίαση της Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Ακυρώθηκε το τεστ στο Portimao

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα