• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με rookies στην MotoE η LCR
Άλλαξε το δίδυμο της ομάδας της
Νέα 02/02/2021 - 11:01

Τα νέα της αποχώρησης της Marc VDS από το Πρωτάθλημα της MotoE, λόγω του ότι συμπίπτουν φέτος Αγώνες στο Πρωτάθλημα Αντοχής και στην MotoE, βγήκαν στα τέλη του περασμένου μήνα.

 

Τώρα, λίγες ημέρες αργότερα, έχουμε και μια άλλη ομάδα – αυτή της LCR – να αλλάζει τους οδηγούς της για τον ίδιο ακριβώς λόγο!

 

Η LCR είχε για δίδυμό της τον Xavier Simeon (που της έδωσε και το πρώτο της βάθρο στην MotoE) και τον Niccolo Canepa (φωτό) που ήταν με την ομάδα από το 2019!

 

Ωστόσο οι υποχρεώσεις και των δύο με το Πρωτάθλημα Αντοχής για το 2021, τους ανάγκασε να θέσουν εαυτόν εκτός ομάδας, η οποία θα εμφανιστεί στην MotoE φέτος με νέους αναβάτες.

 

Ο πρώτος rookie είναι ο Miquel Pons (23χρ.) ο οποίος επί 4 χρόνια (2016-2019) ήταν δεύτερος στα Ισπανικά SBK, ενώ έχει συμμετοχές και στα WSBK στην κατηγορία Supersport.

 

Ο δεύτερος είναι ο 20χρονος Kevin Zannoni, ο Πρωταθλητής στην Moto3 Ιταλίας το 2018 και το 2019, ο οποίος έχει συμμετοχές στο Ισπανικό Πρωτάθλημα αλλά και στην Moto3 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Miquel Pons: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα και θα προσπαθήσω να την εκμεταλλευτώ. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που με βοήθησαν να φτάσω έως εδώ».

 

Kevin Zannoni: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα γίνω μέλος της LCR! Ήταν όνειρό μου από μικρός να ανταγωνιστώ σε μια κατηγορία με αναβάτες απ’ όλο τον κόσμο! Θα δουλέψω για να καταλάβω την MotoE ώστε να είμαι ανταγωνιστικός. Θέλω να ευχαριστήσω τον Lucio γι’ αυτή την ευκαιρία και την οικογένειά μου που πάντα με υποστηρίζει».

Επόμενο άρθρο »

Θα βάλει το #1 ο Mir στη Suzuki;

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Οι παρουσιάσεις των ομάδων!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA