• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποκάλυψη της νέας Suzuki GSX1300RR Hayabusa
Την Παρασκευή 5/2/20
Νέα Αγοράς 01/02/2021 - 15:34

Teaser Video για τη νέα Suzuki Hayabusa

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει τη νέα GSX1300RR Hayabusa την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 09:00 το πρωί, παράλληλα δημοσίευσε στο You tube και το παρακάτω teaser video.

 

Για την αναμενόμενη νέα Ηayabusa και τις πληροφορίες που είχαν ήδη διαρρεύσει είχαμε γράψει και στο τευχος  114 του MOTOGP WORLD τα παρακάτω:

Η Suzuki δεν έχει ανακοινώσει επίσημα κάτι για τη νέα Hayabusa άλλα από πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει ήδη από τον Οκτώβριο η Suzuki θα βάλει στην παραγωγή μια νέα Hayabusa για το 2021.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κινητήρας θα είναι στα 1,340 κ.εκ και η απόδοση κοντά στους 200 ίππους με την περισσότερη δουλειά να έχει γίνει στην διατήρηση της απόδοσης και παράλληλα την συμμόρφωση με τις νέες ευρωπαϊκές προδιαγραφές Euro5.

Σε ότι αφορά την εμφάνιση η εκτίμησή μας ειναι ότι η σχετικά συντηρητική Suzuki δεν θα ξεφύγει από τις γραμμές τους προηγούμενης έκδοσης.

Τέλος ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα περιλαμβάνει την πλατφόρμα SIRS της Suzuki.

Με βάση τελευταίες πληροφορίες η νέα Hayabusa θα είναι διαθέσιμη τέλη άνοιξης με αρχές καλοκαιριού του 2021.

 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες φωτογραφίες, video, πληροφορίες και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας hayabuse το πρωί 09:00 της Παρασκευής 5 Φεβρουαρίου.  

 

Επόμενο άρθρο »

Daytona G155 SR By Zontes

« Προηγούμενο άρθρο

SHOEI GT-AIR ii Emblem TC-1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα