• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Είμαι ανταγωνιστικός, αλλά κάτι λείπει!
Νέα 29/01/2021 - 15:02

Η περσινή χρονιά ήταν αρκετά επιτυχημένη για τον Johann Zarco, ο οποίος χάρισε στην Avintia την πρώτη της pole position και το πρώτο της βάθρο.

 

Κι όλα αυτά με μια «παλιά» GP19 στη διάθεσή του, ενώ ο Γάλλος με τη συνολική του εικόνα κέρδισε μια θέση στην Pramac για φέτος, με μοτοσυκλέτα του 2021.

 

Ο Zarco έδειξε μια κάποια ομοιότητα με τον Jorge Lorenzo πέρυσι, υπό την έννοια ότι είχε εκλάμψεις ταχύτητας με την Ducati, χωρίς όμως να είναι σταθερός.

 

Στη δεύτερη χρονιά του, όταν σε κάποιους Αγώνες όλα ήταν όπως έπρεπε, ο Lorenzo ήταν ακαταμάχητος.

 

Ρώτησαν, λοιπόν, τον Zarco αν και αυτός θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί και να μάθει την Ducati, προτού αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα σαν αυτά που μας είχε συνηθίσει με την Yamaha.

 

«Είναι πιθανό. Όπως και ο Jorge, όταν έχω καλή αίσθηση ξεκινάω καλά αλλά μετά κάτι γινόταν και έχανα έδαφος πάλι. Είχαμε το ίδιο πρόβλημα».

 

«Ξέρω ότι μπορώ να κρατήσω ένα δυνατό ρυθμό, όμως ίσως υπάρχουν πράγματα που πρέπει να αλλάξω στο στυλ μου. Να δέσω καλύτερα με τη μοτοσυκλέτα».

 

Ο Γάλλος έχει δείξει μια προτίμηση στα μαλακά ελαστικά, με τα οποία ήταν αρκετά δυνατός. Ωστόσο στις δηλώσεις του απέρριψε αυτό το σκεπτικό:

 

«Δεν είναι μόνο τα ελαστικά. Πρέπει να βρούμε ένα καλύτερο set-up συνολικά. Νομίζω ότι είναι το στυλ μου και η μοτοσυκλέτα που δεν έχουν δεθεί ακόμα καλά».

 

«Όμως είμαι κάπως ανταγωνιστικός και είμαστε σε καλό δρόμο, όμως όχι σε τόσο καλό ώστε να έχουμε μια ικανοποίηση στους Αγώνες».

 

Το ντεμπούτο του Johann Zarco με τη νέα του μοτοσυκλέτα θα γίνει στις Αρχές Μαρτίου στο επίσημο τεστ των οδηγών της μεγάλης κατηγορίας στο Qatar.

Επόμενο άρθρο »

Zeelenberg: Ο Τίτλος μας ξέφυγε!

« Προηγούμενο άρθρο

Petrux: Καμμία χάρη στον ομόσταυλό σου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA