• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Δεν ήμουν σαν τα εταιρικά «ρομπότ»
Και αυτό με βοήθησε στην καριέρα μου!
Νέα 28/01/2021 - 10:44

O Cal Crutchlow ήταν ένας από τους οδηγούς στο paddock που ποτέ δεν φοβόταν να πει αυτό που σκεφτόταν μπροστά στις κάμερες.

 

Κι ενώ η ευθύτητά του τον έβαλε σε περιπέτειες κάποιες φορές, η στάση του αυτή τον βοήθησε στο να έχει μια στενή σχέση με ανθρώπους εκτός paddock.

 

«Πολλοί αναβάτες θεωρούν ότι είναι σε άλλο επίπεδο επειδή έχουν μια προνομιούχα θέση. Όμως εγώ δεν πιστεύω ότι ο κόσμος είναι διαφορετικός από εμένα».

 

Ο 35χρονος Βρετανός αποφάσισε να αποσυρθεί πέρυσι – μετά από 19 βάθρα και 3 νίκες στη μεγάλη κατηγορία – και θα συνεχίσει την καριέρα του ως δοκιμαστής της Yamaha.

 

«Έλεγα αυτά που έλεγα γιατί αυτά τα πίστευα. Το αν ήταν σωστό ή όχι δεν είναι εύκολο να το πεις. Αλλά δεν πρόκειται να πω ψέματα. Πάντα θα λέω την αλήθεια όπως τη νοιώθω».

 

«Γι’ αυτό όμως είχα καλή σχέση με τα media. Σίγουρα κάποιες φορές μου τα έχωναν, αλλά στην τελική με σέβονταν επειδή ήμουν διαφορετικός».

 

«Δεν είμαι σαν τα άλλα τα ρομπότ που βγάζουν προς τα έξω την εταιρική εικόνα και δίνουν τις εταιρικές απαντήσεις κι αυτό νομίζω ότι λειτούργησε καλά για μένα».

 

«Πολλές φορές μας κοιτούν σαν ήρωες οι άλλοι… όμως η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε διαφορετικοί. Απλά είμαστε καλοί στη δουλειά μας».

 

«Ξέρω όμως άλλους αναβάτες που πιστεύουν ότι είναι καλύτεροι από τους άλλους… εγώ πάντως πάντα θα λέω αυτό που αισθάνομαι. Τι κι να με λένε επιπόλαιο. Εγώ θα κοιμάμαι καλά το βράδυ».

Επόμενο άρθρο »

MotoE: Στην Jerez τα χειμερινά τεστ

« Προηγούμενο άρθρο

Joan Mir ή Jorge Lorenzo;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα