• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - kat; ar
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Daytona 155 U1 - By Zontes
Με την εγγύηση της Γκοργκόλης Α.Ε.
Τεστ-Μοντέλα 25/01/2021 - 14:03

DAYTONA 155 U1 - By ZONTES

 

Υπεροχή DAYTONA by ZONTES

  •   -  Με σχεδιασμό που ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία του και το νεωτερισμό.
  •   -  Με επιδόσεις στα ανώτερα όρια της κατηγορίας.
  •   -  Με άψογο φινίρισμα που προκαλεί με την τελειότητα.
  •   -  Με υπερπλήρη εξοπλισμό.
  •   -  Με ανώτερης ποιότητας υλικά εξαρτήματα.
  •   -  Η παραγωγή στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο όπου παράγονται τα περισσότερα εξαρτήματα, με ειδίκευση στην κατεργασία αλουμινίου, αφενός, και η άριστη αξιοποίηση της κοινής πλατφόρμας και περιφερειακών μερών, στα διάφορα μοντέλα, αφετέρου δημιουργούν οικονομίες κλίμακας και μειώνουν το κόστος παραγωγής. Αποτέλεσμα να προσφέρονται τα προϊόντα της σειράς DAYTONA by ZONTES σε εκπληκτικές τιμές.

 

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύονται από τον τρόπο που το κοινό αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τα προϊόντα DAYTONA by ZONTES.

 

 

Η προκλητικά άγρια ομορφιά της adventure έκδοσης της U

155 U1 – Η νέα, ξεχωριστής σχεδίασης, μικρή street adventure μοτοσυκλέτα από την Daytona, έρχεται να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις στην κατηγορία. Με FULL LED φώτα, ψαλίδι αλουμινίου, standard προστατευτικά κάγκελα, tubeless ελαστικά σε ακτινωτές ζάντες, ακόμη και με συμπλέκτη ολίσθησης. Σχεδιαστικά, η 155 U1 χρησιμοποιεί κοινή πλατφόρμα με την U125. Βασική διαφορά, η χρήση μεγαλύτερου ανεστραμμένου πιρουνιού, αυξάνοντας την απόσταση από το έδαφος στα 215mm, δίνοντας μεγαλύτερο πεδίο δράσης στις off road διαδρομές.

 

Ξεχωριστή Σχεδίαση

Ευέλικτη και εύκολη στο χειρισμό χάρη στο κοντό μεταξόνιο 1370mm, η 155 U1 αποτελεί μια μοναδική σχεδιαστική προσέγγιση, συγκεντρώνοντας χαρακτηριστικά από δύο κατηγορίες.
Από τη μία, το στήσιμο της, με το εμπρός φτερό να είναι τοποθετημένο ψηλά, οι τροχοί 17” και οι προστατευτικές χούφτες χεριών - κατασκευασμένες από κράμα αλουμινίου -, παραπέμπουν σε μοτοσυκλέτα κατηγορίας Supermoto.

Από την άλλη, το μεγάλο σε μήκος 775mm ανεστραμμένο πιρούνι , οι ενσωματωμένες προστατευτικές μπάρες, οι ακτινωτοί τροχοί - με την ειδική σχεδίαση για τη χρήση tubeless ελαστικών - και τα ελαστικά παντός εδάφους, με βαθύ πέλμα, διευρύνουν το πεδίο δράσης και σε off road διαδρομές, προσδίδοντας χαρακτήρα Adventure στη μοτοσυκλέτα.
Τα παραπάνω στοιχεία, σε συνδυασμό με τα έντονα sport χαρακτηριστικά της U1 και τη σχεδιαστική έμφαση στην πιο μικρή λεπτομέρεια, δημιουργούν ένα γοητευτικό αθλητικό street adventure σύνολο.

.

 

Υψηλής Τεχνολογίας Κινητήρας

Η 155 U1 εξοπλίζεται με το νέο, υψηλής τεχνολογίας κινητήρα 155κ.εκ. της ZONTES.

Υγρόψυκτος και με μεγάλο ψυγείο ψύξης, ο 4βάλβιδος με το 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων κινητήρας, διαθέτει διπλή χαρτογράφηση. Ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στις δύο λειτουργίες “Ε” (eco) για εξοικονόμηση καυσίμου και “S” για γρήγορη sport λειτουργία. Η ιπποδύναμη αγγίζει τους 18 ίππους με μέγιστη ροπή τα 16 Nm και τη σχέση συμπίεσης να είναι 12.5:1

Και η 155 U1 διαθέτει συμπλέκτη ολίσθησης κάνοντας το φρενάρισμα ήπιο και τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας πιο σταθερή και προβλέψιμη σε απότομο κατέβασμα ταχυτήτων ή κλείσιμο του γκαζιού, μειώνοντας το φρένο κινητήρα, ενώ δίνει πιο ελαφριά αίσθηση στη μανέτα του συμπλέκτη.

Ο κινητήρας τροφοδοτείται με σύστημα EFI της BOSCH και η κατανάλωση κυμαίνεται μόλις στα 2,3l/100km. Σε συνδυασμό με τη δεξαμενή καυσίμου 12,5 λίτρων – η οποία ανοίγει ηλεκτρικά και διαθέτει γαλβανισμένη εσωτερική επιφάνεια για αντιδιαβρωτική προστασία – επιτυγχάνεται αυτονομία που μπορεί να ξεπεράσει τα 500 km.

 

Οδηγική Αρτιότητα

Εκτός των υψηλών επιδόσεων που προσφέρει ο κινητήρας, στην 155 U1 συνάττονται τα κορυφαία περιφερειακά μέρη που φέρουν και άλλα μοντέλα της σειράς DAYTONA by ZONTES.

Δισκόφρενα μεγάλης διαμέτρου

Το μεγάλο δισκόφρενο μπροστά 300mm με διπίστονες δαγκάνες και το πίσω δισκόφρενο 230mm με το έμβολο Ø38mm προσφέρουν ισχυρότερη δύναμη και αίσθηση πέδησης.

.

Δικάναλο σύστημα ABS της BOSCH

Το σύστημα Bosch 9.1m ABS προσφέρει κορυφαίο έλεγχο κατά την πέδηση. Ακόμη και σε συνθήκες οδήγησης σε χώμα ή βροχή, με το σύστημα πέδησης της 155 U1 ο αναβάτης αποκτά μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Κεντρικό αμορτισέρ αζώτου

Η κεντρική πίσω ανάρτηση διαθέτει εσωτερικό δοχείο αζώτου υψηλής πίεσης. Το δοχείο αζώτου προσφέρει ομαλότερη συμπεριφορά και μεγαλύτερη ακρίβεια της ανάρτησης σε οδήγηση απαιτήσεων. Η προφόρτιση του ελατηρίου μεταβάλλεται μικρομετρικά, ρυθμίζοντας το επίπεδο οδηγικής άνεσης που επιθυμεί ο αναβάτης.

Ανεστραμμένο πιρούνι

Η Adventure προσέγγιση της 155U1, της χάρισε ανεστραμμένο πιρούνι μήκους 775mm και πάχους 37mm, μεγαλύτερου σε μήκος από το αντίστοιχο που συναντάται στη street fighter έκδοση της σειράς. Αντίστοιχα έχει αυξηθεί και η απόσταση της μοτοσυκλέτας από το έδαφος στα 215mm.

Ενισχυμένο ψαλίδι κράματος αλουμινίου

Το ψαλίδι από χυτό αλουμίνιο είναι ασύμμετρο, υιοθετώντας ένα σχήμα “τόξου” στη δεξιά πλευρά προσφέροντας χώρο στο κοντό τελικό της εξάτμισης. Λόγω του ειδικού κράματος αλουμινίου επιτυγχάνεται μείωση του βάρους του ψαλιδιού, υψηλότερη στρεπτική ακαμψία και εξαιρετική σταθερότητα.

Εξαιρετικής σχεδίασης εξάτμιση

Η εξαιρετικής σχεδίασης εξάτμιση με τη διακριτική κοντή απόληξη προσδίδει ιδιαίτερο χαρακτήρα. Κρατά χαμηλά το κέντρο βάρους και επιτυγχάνεται βέλτιστη κατανομή βάρους αριστερής και δεξιάς πλευράς της μοτοσυκλέτας. Είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, ανθεκτικό σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες, εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής.

Κορυφαίος Εξοπλισμός

Με εξαίρετο φινίρισμα, η 155 U1 προσφέρει έναν εκπληκτικά υπερπλήρη εξοπλισμό, προκαλώντας Adventure μοτοσυκλέτες της μεγάλης κατηγορίας κυβισμού.

.

Full LED φώτα

Τα φωτιστικά σώματα τύπου LED, αποτελούνται από δύο κάθετης διάταξης προβολείς μπροστά με ενσωματωμένο κέλυφος κράματος αλουμινίου για βελτιωμένη απαγωγή της θερμότητας και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Αριστερά και δεξιά των προβολέων υπάρχουν δύο κάθετα τοποθετημένα φώτα ημέρας (DRL ). Το πίσω φανάρι εφαρμόζει στην άκρη της αιωρούμενης ουράς. Ξεχωριστή σχεδίαση χαρίζουν στα φλας της U1 τα προστατευτικά διακοσμητικά στοιχεία.

.

Keyless Σύστημα Ελέγχου

'Eνα απλό και βολικό ηλεκτρονικό κλειδί/πομπός επικοινωνεί με τη μοτοσυκλέτα, όταν βρεθεί σε απόσταση 1,5 μέτρου. Η μοτοσυκλέτα αναγνωρίζει το ειδικό κλειδί και αυτόματα ενεργοποιεί τα χειριστήρια για να την ξεκλειδώσει ο αναβάτης και να την εκκινήσει.

Έλεγχος Χειριστηρίων

Μοντέρνοι και εύχρηστοι διακόπτες με ηλεκτρικό άνοιγμα καλύμματος ρεζερβουάρ, ηλεκτρικό άνοιγμα σέλας, ηλεκτρικό ξεκλείδωμα τιμονιού. Φέρουν διακριτικό κρυφό φωτισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας.

.

Ψηφιακή LCD Οθόνη

Συνοπτική και ευδιάκριτη ψηφιακή οθόνη LCD, παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ενώ διαθέτει ηλεκτρονικό αισθητήρα και προηγμένο τσιπ για άμεση απόκριση του οργάνου.

Διπλή θύρα USB

Η 155 U1 διαθέτει, διπλή θύρα USB με έξοδο 2.1Α, για γρήγορη φόρτιση δύο συσκευών ταυτόχρονα.

Μοναδικής σχεδίασης σέλα

Η σέλα χυτής σχεδίασης είναι ανεξάρτητη για αναβάτη και συνεπιβάτη χαρίζοντας sport στιλ. Η απόσταση της σέλας του αναβάτη από το έδαφος είναι στα 825mm. Η μοναδική τεχνολογία παραγωγής της, κάνει το σφουγγάρι μαλακό και αναπαυτικό χωρίς να παραμορφώνει.

Χρώματα: Grey - Blue & Orange

Τιμή: 2.995€

Διαθέσιμη μέσα από το Δίκτυο των Επισήμων Συνεργατών της εταιρείας ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

 

155U1 Euro 5

 

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

4Τ, 4V, SOHC, ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟΣ

ΨΥΞΗ

ΥΓΡΟΨΥΚΤΟ

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ x ΔΙΑΔΡΟΜΗ

58,0 x 58,7

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

E.F.I. BOSCH

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

2,3 lt /100km (EURO 5)

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

155cc

ΣΧΕΣΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ

12,5:1

ΕΚΚΙΝΗΣΗ

ΜΙΖΑ

ΜΕΤΑΔΟΣΗ

6 ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ

ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ

ΥΓΡΟΣ ΠΟΛΥΔΙΣΚΟΣ, ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

ΣΧΕΣΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

3,071 (43/14)

ΓΩΝΙΑ ΚΑΣΤΕΡ

26°

ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ

18 ps / 9250 rpm

ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ

16 Nm / 7000 min

ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΙΠΑΝΣΗΣ

ΞΗΡΟ ΚΑΡΤΕΡ

ΧΩΡΗΤΙΚ. ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ

12,5 lt

ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

115 km/h

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΡΟΧΩΝ

1370

ΠΛΑΤΟΣ

865 mm

ΜΗΚΟΣ

2015 mm

ΥΨΟΣ

1120 mm

ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ

826 mm

ΒΑΡΟΣ

150 kg

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ

110/70-17 (54S) - TUBELESS

ΟΠΙΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ

130/70-17 (62S) - TUBELESS

ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΠΙΡΟΥΝΙ 136mm - 37mm

ΟΠΙΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

MONOSHOCK - 30mm

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΦΡΕΝΟ

ΔΙΣΚΟΣ Ø 300mm + ABS ΔΙΠΙΣΤΟΝΗ (Ø27)

ΟΠΙΣΘΙΟ ΦΡΕΝΟ

ΔΙΣΚΟΣ Ø 230mm + ABS ΜΟΝΟΠΙΣΤΟΝΗ (Ø38)

ΦΩΤΙΣΜΟΣ

FULL LED

ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΩΝ

ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ECO/SPORT

KEYLESS

USB ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Ηλεκτρικό άνοιγμα ΚΑΛΥΜΜΑ ρεζερβουάρ

ηλεκτρικό άνοιγμα σέλας

ηλεκτρικό ξεκλείδωμα τιμονιού

 

Επόμενο άρθρο »

Νέα Triumph Speed Triple 1200 RS

« Προηγούμενο άρθρο

Honda CRF300L μοντέλο 2021

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα