• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πλησιάζει η ημερομηνία για τις πρώτες δοκιμές της KRT στη Jerez για το 2021
Νέα Αγοράς 20/01/2021 - 10:41

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πλησιάζει η ημερομηνία για τις πρώτες δοκιμές της KRT στη Jerez για το 2021

Το επίσημο αγωνιστικό Kawasaki Ninja ZX-10RR WorldSBK για το 2021 αναμένεται σύντομα στην πίστα στο Jerez στα χέρια των Jonathan Rea και Alex Lowes, για τα πρώτα δοκιμαστικά της νέας χρονιάς.

Με δύο προηγούμενες δημόσιες εμφανίσεις του τελευταίου μοντέλου της Kawasaki για τα WorldSBK στο τέλος της περασμένης σεζόν, το διήμερο τεστ στη Jerez θα είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξη της νέας αγωνιστικής μοτοσικλέτας Ninja ZX-10RR.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή στις πίστες θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021.

Ο στόχος αυτής της συγκεκριμένης δοκιμής δεν είναι μόνο μια θετική επανεκκίνηση στις συνδυασμένες προσπάθειες των KHI, KRT και όλων των τεχνικών συνεργατών τους μετά το χειμωνιάτικο διάλειμμα, αλλά να συνεχίσει να βρίσκει βελτιώσεις στην απόδοση και νέες προσεγγίσεις στη συνολική ανταγωνιστικότητα στους αγώνες σηματοδοτώντας μια σημαντική εξέλιξη για το ήδη κορυφαίο στην κατηγορία του Ninja ZX-10RR.

Ο έξι φορές πρωταθλητής WorldSBK Jonathan Rea θα κυνηγήσει το έβδομο συνεχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημά του το 2021, ενώ ο Alex Lowes θα ξεκινήσει σύντομα τη δεύτερη σεζόν του ως επίσημος αναβάτης KRT, έχοντας κερδίσει έναν αγώνα το 2020 πάνω στο προηγούμενο Kawasaki Ninja ZX-10RR.

Ο τολμηρά ανανεωμένος σχεδιασμός της νέας μοτοσυκλέτας έχει επικεντρωθεί στην αεροδυναμική, με εσωτερικά φτερά που παρέχουν έως και 17% αυξημένη κάθετη δύναμη στις υψηλές ταχύτητες, σε συνδυασμό με τη συνολική αεροδυναμική μοτοσυκλέτας και αναβάτη τόσο για το αγωνιστικό όσο και για το πολιτικό μοντέλο του 2021.

Ένας υψηλόστροφος κινητήρας με λιγότερες περιστρεφόμενες μάζες θα επιτρέψει μεγαλύτερη ταχύτητα εξόδου στις στροφές όσο και βελτίωση στην τελική ταχύτητα.

Με μεγάλη ποικιλία στροφών και χωρίς μεγάλες ευθείες, το Circuito de Jerez μήκους 4,423 χλμ. προκρίνεται με αξιώσεις ως χώρος αγώνων και δοκιμών.

Μετά από ένα πέρασμα του νέου Ninja εκεί τον περασμένο Νοέμβριο και έπειτα από μια σύντομη δοκιμή στη Motorland Aragon, η χρήση της πίστας αυτή την εβδομάδα θα είναι η τέλεια ευκαιρία για την αξιολόγηση της προόδου σε ρεαλιστικά σενάρια.

Η επόμενη προγραμματισμένη δοκιμή της KRT μετά τις δοκιμές στην πίστα της Jerez θα πραγματοποιηθεί στο Portimao της Πορτογαλίας, μεταξύ 4 και 5 Μαρτίου 2021.

Επόμενο άρθρο »

H Ducati Monster έφτασε τις 350.000 πωλήσεις!

« Προηγούμενο άρθρο

Κιτ Ελατηρίου WP για ΜΧ 48 πιρούνια από Αέρος σε Ελατήριο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα